ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Iδου τα μεγαλεια του ΤΙΤΑΝΑ...Του ευεργετη της πολης μας...



Μακάρι να είναι οι τελευταίες απολύσεις αυτές και ας είναι ο γιος μου μέσα . Ας προσέξουν όμως κάποιοι κύριοι που είχαν επαφές με την εταιρία και έφρασαν την ευαρέσκεια τους ότι ‘’ευτυχώς που απολύθηκαν μόνο πέντε από την Ελευσίνα’’ γιατί η 29 του Δεκέμβρη είναι κοντά . Μετά από αυτήν την ημερομηνία θα έρθουν και άλλες απολύσεις από την στιγμή που δεν αντιδρά κανένας . Όσο για το σωματείο αν είναι αλήθεια ( θα το ψάξω καλά )αυτό που έκαναν είναι χειρότερο από αυτό που έκανε το 1987. Προς το παρών ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ. Έχω πολλά.

Πετρος Λαζαρου

2 σχόλια:

evaggelia gerogianni είπε...

ντροπη τους να εχουμε φαει τοσα χρονια τη σκονη τους,πολλω δε μαλλον οι ιδιοι οι εργατες τους και μετα απο 30 και πλεον χρονια προσφορας να διωχνουν παιδια υπαλληλων τους.παιδια που πολλες φορες εχουν μεινει ορφανα λογω καρκινου των πνευμονων των γονεων τους,που δουλευαν στην εν λογω εταιρεια...αϊ σιχτιρ και σεις και οι επιχειρησεις σας και τα καλα σας στην τελικη....

pantelidis m είπε...

δε θελω να πιστεψω πως ολα αυτα, ακομη και τα ονοματα των ελευσινιων ειναι τυχαια. Εγκλημα 100 ετων και συνεχιζεται με νεους τροπους.