ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Aυτη η πολιτικη ανατρεπεται μονο με αγωνες...


Ολοι μας πιστεψαμε οτι ο Γ.Α.Π και η παρεα του θα μας αφηναν ησυχους.Ειναι ομως τοσο ευκολο αυτο???
Η χωρα αυτη εχει ξεπουληθει με τις τζιφρες του πρωθυπουργου και των υπουργων.
Συνενοχοι ειναι ομως ολοι οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ αλλα και ο προεδρος της δημοκρατιας που μοιραζει αφειδως τις τζιφρες του σε καθε νομοσχεδιο.
Συνενοχοι ειναι και το ΛΑΟΣ και η Ν.Δ.Δυο κομματα που το πρωτο στηριξε το μνημονιο και το μονο που ζητα ειναι συνενοηση και κυβερνηση εθνικης σωτηριας.Το μονο που ζητα ειναι ο Γιωργακης και ο Αντωνης να τα βρουν.Το πρωι οταν ξυπνα ο Καρατζαφερης ανησυχει διοτι χανεται η εθνικη κυριαρχια και απο το μεσημερι και μετα ζητα συνεργασια.Ο Καρατζαφερης προ μεσημβριας ειναι πατριωτης και μετα μεσημβριας κοιτα την πιττα και ποσα κομματια θ αρπαξει.
Η Ν.Δ ειχε του κοσμου τις ευκαιριες αλλα και τον κοσμο(αρκει να τον ινητοποιουσε)να ριξει την κυβερνηση αυτη.Αρκει βεβαια να πιστευε αυτα που λεει.
Ολοι ομως εχουν ματια και αυτια.Ολος ο κοσμος εχει κριση.Ετσι λοιπον ολοι γνωριζουν οτι η Ν.Δ θελει το ΠΑΣΟΚ ακομη στην κυβερνηση ωστε αυτο να καθαρισει τελειως την μπουγαδα.Γνωριζει πολυ καλα οτι η ιδια αυτη την μπουγαδα οποιο και απορυπαντικο να χρησιμοποιουσε δεν θα μπορουσε να την καθαρισει.

Απο τα κολπακια λοιπον του ΠΑΣΟΚ τα τελευταια εικοσιτετραωρα αναδειχθηκε κατι πολυ σημαντικο.
Ακομη η Ελλαδα εχει βαρια χαρτια στα χερια και ολοι φοβουνται οχι μονο πιθανη χρεωκοπια αλλα και την αλλαγη πλευσης πολιτικης.
Ειδαμε τι εγινε σε ολα τα χρηματηστηρια.Ειδαμε τον φοβο και τον πανικο της Μερκελ του Σαρκοζι του Ομπαμα των χρηματιστων και των καθε λογης παγαποντιδων.
Ο δε Νταλαρα που εκαμε τον δυσκολο στις διαπραγματευσεις για λογαριασμο των τραπεζων απο εχθες ζητα επειγοντως να εφαρμμοστει η συμφωνια των Βρυξελλων.
Ειδαμε το ευρω να πεφτει επισης πολυ σημαντικο και ιδιαιτερα ανησυχητικο για την οικονομια της Γερμανιας.

Αυτο λοιπον που πρεπει να δουμε ειναι πως η πολιτικη του ΠΑΣΟΚ και ολων οσων με οποιονδηποτε τροπο την στηριζουν μπορει ν ανατραπει.
Για να ανατραπει ενας τροπος υπαρχει και μονο.
Αγωνες παντου.Στους δρομους..στις παρελασεις..στις γειτονιες..στις πολεις..στα σωματεια.

Αγωνες ωστε η αγωνια της Ντορας..του Καψη..του Παπαχελα..του Πρεντεντερη..του Μητσοτακη..του Καρατζαφερη..του Ψυχαρη..του Μητσοτακη..οτι δηθεν γιναμε ρεζιλι στους Ευρωπαιους που ηθελαν να μας σωσουν!!!!!!!!! να γινει εφιαλτης τους.
Ειναι πολλα τα συμφεροντα ολων αυτων.Η καρεκλα τους και ο μισθος τους ειναι μεγαλος.Προσπαθουν λοιπον με οποιονδηποτε τροπο να μην τριξει.

Εαν θελουμε ομως μπορουμε να τους κανουμε να παρουν δρομο απο την χωρα που την αγαπουν μονο οταν τους βολευει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: