ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

To ΠΑΣΟΚ εχει κανει τον κυκλο του!!!!!!!!!!!Μπα??????Και το ανακαλυψαν τωρα?????Στο καλο λοιπον και να μας γραφετε..


Ανακαλυψαν ολοι λοιπον οι συμμετεχοντες στο εγκλημα ξεπουληματος της χωρας οτι εκλεισαν τον κυκλο τους. Το εκπληκτικο ειναι οτι λενε οι ιδιοι οτι εδω και δυο!!!!!!!!!!!χρονια το εχουν καταλαβει αλλα δεν μας το λενε!!!!!!!!!!!!! Ακομη ομως πιο ξεδιαντροπα λενε οτι πρεπει να ξαναρχισει ο νεος κυκλος που ολοι ΑΥΤΟΙ φυσικααααααααααα θα εχουν το πανω χερι. Διαμαντοπουλου..Βενιζελος..Παπανδρεου..Ραγκουσης..Παπακωνσταντινου..Καστανιδης...Ρεππας και ΣΙΑ Ο.Ε χωριν ντροπες και ηθικη θελουν να συνεχισουν να ξεπουλουν την χωρα. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.... Σας εχει παρει το ποταμι και το ξερετε καλα.. Ουτε η μαριοννετα που λεγετε Παπαδημος σας σωζει..ουτε η Ν.Δ ουτε το ΛΑ.ΟΣ που συμμετεχουν πλεον στην κυβερνηση με μοναδικο στοχο να διασωθει το υπαρχον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Οπως ειπε και ο Αλεξης Τσιπρας πολυ προσφατα το πιο ΣΟΒΑΡΟ θεμα ειναι οτι αυτη την στιγμη διακυθευεται η ανεξαρτησια της χωρας αυτης. Ενωμενος ο λαος θα δωσει την μαχη του. Η ευτυχια και η ελευθερια γραφετε με Εψιλον και οχι με Ευρω. Εσεις ομως κοιτατε τοσα χρονια ομως ποσα ευρω θα εχεται στην τσεπη σας.Εστω και τωρα ακομη σας δινεται η ευκαιρια να την κανετε απο την χωρα.Σε λιγο καιρο δεν θα μπορειτε.Αξιολογηστε την ευκαιρια λοιπον και με ελαφρα πηδηματακια καντε την.

Δεν υπάρχουν σχόλια: