ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δημος Πετρουπολης...Αλλη μια ιστορικη αποφαση..Μπραβο ρε μαγκες...Δημαρχαιοι και αντιδημαρχαιοι της Δυτικης Αττικης διαβαστε την καλα...




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου Πετρούπολης και του Δημάρχου Θωμά Κοτσαμπά, σύσκεψη για την από κοινού αντιμετώπιση και οργάνωση της πάλης ενάντια στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί από κυβέρνηση – Ε.Ε – ΔΝΤ (χαράτσι ακινήτων κ.α).
Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη συνολικής αντιμετώπισης των μέτρων που έχουν μέχρι σήμερα παρθεί (μείωση αφορολόγητου, έκτακτη εισφορά, χαράτσι ακινήτων, απολύσεις, εργασιακή εφεδρεία κ.α), καθώς και αυτών που όπως διαφαίνεται θα παρθούν μετά της ψήφιση της περιβόητης νέας δανειακής σύμβασης. Ο κ. Κοτσαμπάς, τόνισε ότι μοναδική λύση σε όλα τα παραπάνω, είναι η ενίσχυση του μαζικού λαϊκού κινήματος και παράλληλα ενός κινήματος αλληλεγγύης σε όλες τις γειτονιές, που θα στέκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη, ενός κινήματος που μέσα από τη μαζικότητα του θα είναι ικανό να αντιμετωπίσει τη σωρεία των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκύψει και δυστυχώς θα συνεχίσουν να προκύπτουν.
Αφού ακούστηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις τόσο των  φορέων όσο και δημοτών, ο Δήμαρχος Θωμάς Κοτσαμπάς κλείνοντας ανέφερε ότι ο Δήμος θα στηρίξει τόσο τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορέων και σωματείων τη προσεχή Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία «ΗΡΩ», όσο και τη δημιουργία επιτροπών γειτονιάς που θα προκύψουν μέσα από τους φορείς.
Τόνισε ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεση των κατοίκων της πόλης, προσφέροντας σε όσους το επιθυμούν κάθε μορφή στήριξης.
Διαβεβαίωσε σε όλους τους τόνους, ότι δε θα επιτρέψει τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους έχουν αδυναμία εξόφλησης των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος ή άρνηση καταβολής του χαρατσιού.Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, έχουν ήδη παρθεί μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των Πετρουπολιωτών, όπως μείωση ή κατάργηση των συνδρομών στο σύνολο των πολιτιστικών και αθλητικών δημοτικών δράσεων, «πάγωμα» δημοτικών τελών και φόρων,  μείωση ή  και κατάργηση των δημοτικών τελών σε τρίτεκνες και  μονογονεϊκές οικογένειες, όπως επίσης σε πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία και άλλα.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων: 213 2024475
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, καλεί τους μαζικούς φορείς της πόλης σε μια συνάντηση συζήτηση, για την από κοινού αντιμετώπιση των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί από κυβέρνηση – Ε.Ε – ΔΝΤ (χαράτσι ακινήτων κ.α), την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Εθνικής Αντιστάσεως 61).

Δεν υπάρχουν σχόλια: