ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αλλη μια του Δημου Νικαιας πρωτοβουλια για τα χαρατσια..Ξυπνηστε αρχοντες της Δυτικης Αττικης,,,



Γιώργος Ιωακειμίδης «Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε κανένα δημότη της πόλης μας».


Τη συμπαράστασή του στους δημότες που πλήττονται από το άδικο χαράτσι μέσω της είσπραξης των λογαριασμών της ΔΕΗ αποφάσισε με ομόφωνο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στη συνεδρίαση της 7ης Νοεμβρίου.Συγκεκριμένα το ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου είναι το εξής:
Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι στο πλευρό των δημοτών του καθώς και σε κάθε κινητοποίησή τους.
Στο ισόγειο του Δήμου λειτουργεί γραφείο εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών για την πληρωμή μόνον του ρεύματος και των δημοτικών τελών (μέσω ΑΤΜ) και στο μάζεμα των δικαιολογητικών για ασφαλιστικά μέτρα κατά του χαρατσιού.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη «η επιβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας μέσω της ΔΕΗ είναι μέτρο άδικο γιατί αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τον μικροϊδιοκτήτη με τον μεγαλοϊδιοκτήτη. Είναι μέτρο ιδιαίτερα δυσβάστακτο, σε περιοχές όπως η δική μας, με φτωχούς ανθρώπους και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερους άνεργους. Είναι απαράδεκτο να κοπεί το ρεύμα σε χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και γενικά δημότες μας που χειμάζονται με τον χειρότερο τρόπο από την κρίση αυτή. Είναι ηθικά και πολιτικά ανάλγητο να κόβεται το ρεύμα σε αναξιοπαθούντες πολίτες μας μέσα στο χειμώνα, που ήδη έχει φτάσει».
Για το λόγο αυτό, αλλά και για τον καλύτερο χειρισμό της υπόθεσης, ο Δήμος, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά διοργανώνει συζήτηση και καλεί όλους τους δημότες του για περισσότερες οδηγίες την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στις 5 τ΄ απόγευμα στο Δημαρχείο της Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).


Δεν υπάρχουν σχόλια: