ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Aποφαση Δημου Αμαρουσιου για τα χαρατσια αλλα και για την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης...Να την διαβασουν ολοι οι τοπιοι αρχοντες και συμβουλοι της περιοχης μπας και ενεργοποιηθουν οσο ειναι καιρος...




Εξώδικο του Δήμου Αμαρουσίου στη ΔΕΗ, για το χαράτσι στα ακίνητα

Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίoυ: Θα στηρίξουμε κάθε δημότη ή κάτοικο της πόλης μας, με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε, σε περίπτωση που επιχειρήσει η ΔΕΗ να του κόψει το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε το αντισυνταγματικό τέλος ακινήτων.
Η ΔΕΗ οφείλει να περιμένει την οριστική και τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης για τη συνταγματικότητα του τέλους, αλλιώς αυθαιρετεί και θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τους εργαζόμενούς του
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου συνεδρίασε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011 εκτάκτως, με αφορμή τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εργαζόμενοι σε αυτήν, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής καθ' υπόδειξη της τρόικας.
Καταγγέλλουμε:
  • Τη συστηματική απαξίωση και υποβάθμιση του πλησιέστερου προς τον πολίτη θεσμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την Κυβέρνηση, η οποία έχει ως μοναδικό σκοπό την μετατροπή των Ο.Τ.Α. σε εκτελεστικά όργανα των επιλογών της Κεντρικής Εξουσίας.
  • Την ανικανότητα της Κυβέρνησης να προωθήσει ένα σύγχρονο  και λειτουργικό μοντέλο διοικητικής οργάνωσης, που θα επιτρέψει στους Ο.Τ.Α. να λειτουργούν ως αυτόνομες και ισχυρές διοικητικές μονάδες, με διασφαλισμένη διοικητική και οικονομική τους αυτοτέλεια.
  • Τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται μέχρι σήμερα ο Καλλικράτης, με τις αλληλοσυγκρουόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις, την προσθαφαίρεση αρμοδιοτήτων, την μη απόδοση ή και αφαίρεση  θεσμοθετημένων πόρων, την αδυναμία λειτουργίας των οργάνων που προβλέπει, τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων συμβασιούχων εργαζομένων, την αδυναμία επίλυσης  των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών.
  • Την πολιτική της Κυβέρνησης που υπαγορεύεται από την υιοθέτηση αδιέξοδων μνημονίων και ανεφάρμοστων μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων που επιβάλλονται από τους τοκογλύφους δανειστές μας. Εξαιτίας αυτής της πολιτικής σήμερα η Κυβέρνηση δεν αποδίδει στους Ο.Τ.Α. τους πόρους που δικαιούνται και που η ίδια έχει θεσμοθετήσει, περικόπτονται κατά 50% οι επιχορηγήσεις μέσω των ΚΑΠ και της ΣΑΤΑ. Ενώ υπονομεύεται κάθε αναπτυξιακή προοπτική εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδοτικών προγραμμάτων αφού το ΕΣΠΑ λιμνάζει, το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ακόμη ξεκινήσει ενώ και ο ΘΗΣΕΑΣ διακόπηκε.
  • Την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση σε βάρος όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα σε βάρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Τη διαρκή μείωση των εισοδημάτων με τις οριζόντιες περικοπές μισθών.  Τις απολύσεις χιλιάδων συμβασιούχων με πρόσχημα την εφαρμογή του Καλλικράτη. Την απαγόρευση πρόσληψης μόνιμου προσωπικού από πλευράς Δήμου που μας αφαιρεί τη δυνατότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής σε αυτή τη δύσκολη για χιλιάδες συμπολίτες μας συγκυρία, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τη στήριξη μας.
  • Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν οι Ο.Τ.Α. το όχημα για την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, την εφαρμογή προγραμμάτων εργασιακής εφεδρείας και την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών στο Δήμο. Στο Δήμο Αμαρουσίου δεν περισσεύουν εργαζόμενοι , δεν κάνουμε εκπτώσεις στην παροχή και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συμπολίτες μας, για να ικανοποιήσουμε τις εντολές της Τρόικας. Δηλώνουμε επίσης ότι δεν θα συναινέσουμε σε πράξεις που μας επιβάλλονται από την Κεντρική Διοίκηση και θα υπονομεύουν τον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο για μόνιμη και σταθερή εργασία.
  • Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τακτική εκφοβισμού των εργαζομένων από την Κυβέρνηση , με την απειλή της πλήρους ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και την επιλογή της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων και της επίταξης των μέσων, που μας οδηγεί σε άλλες εποχές.
Ενωμένοι και αποφασισμένοι αγωνιζόμαστε:
  • Για την ακύρωση της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της χώρας μας, αφού δεν υπηρετεί την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας αλλά  λαμβάνει υπόψη μόνον την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών μας.
  • Για την οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου μας και την απόδοση αυτών που δικαιούμαστε , με στόχο τον μακροπρόθεσμο εξορθολογισμό των δαπανών και την εξυγίανση της οικονομικής μας κατάστασης αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους κατοίκους της πόλης μας.
  • Στηρίζουμε τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Δήμου μας αλλά και όλων των Ο.Τ.Α. , κόντρα στη λογική των ελαστικών σχέσεων εργασίας και της οριζόντιας περικοπής των μισθών τους, αλλά και της απόλυσης χιλιάδων συμβασιούχων.
  • Καλούμε τα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης να διεκδικήσουν και να προωθήσουν στην πράξη και με δυναμισμό, τα δίκαια αιτήματα των Ο.Τ.Α. απέναντι στην Κεντρική Εξουσία. Και να μην μετατραπούν λόγω των πρόσκαιρων κομματικών ισορροπιών, σε βραχίονες της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: