ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Λαικη εξεγερση εδιωξε τον προεδρο της Τυνησιας!!

Η φωτια που αναψε στο κορμι του ενας νεαρος πτυχιουχος ανεργος πυρπολησε την Τυνησια και αναγκασε τον προεδρο της Μπεν Αλι να σηκωθει να φυγει απο την χωρα.Παραλληλα η φωτια που αναψε ο νεαρος τεινει να εξαπλωθει και στις γειτονικες χωρες απειλωντας οχι μονο τα αυταρχικα καθεστωτα των κρατων της Βορειας Αφρικης αλλα και τις σχεσεις που εχουν οι κυβερνησεις αυτες με την πολιτισμενη δυση.
Ο νεαρος Τυνησιος Μοχαμεντ Μπουαζιζι,πτυχιουχος και ανεργος επι τεσσερα χρονια,πωλουσε φρουτα και λαχανικα χωρις αδεια,στους δρομους της πολης του,και αυτοπυρποληθηκε οταν η αστυνομια του κατασχεσε το εμπορευμα.Στο νοσοκομειο,λιγες ωρες πριν πεθανει τον επισκεφθηκε ο(τοτε)προεδρος της
χωρας.
Απο την εξεγερση εκτος του οτι εκδιωχθηκε ο προεδρος της χωρας λεηλατηθηκαν σουπερ μαρκετ και σπιτια σε ακριβες συνοικιες της χωρας.Οι λεηλασιες ομως ηταν επιλεκτικες.Λεηλατηθηκαν τα σουπερ μαρκετ <<Καρφουρ> και <Κοντινεντ> οι ιδιοκτητες των οποιων ηταν φιλοι του προεδρου!! καθως και σπιτια που κατοικουσαν συγγενεις και φιλοι της ευπαρουσιαστης και δυναμικης συζυγου του.
Βεβαια οι κατοικοι των σπιτιων αυτων ειχαν φροντισει οχι μονο να εγκαταλειψουν τα σπιτια αλλα και την χωρα παιρνοντας μαζι την περιουσια τους που ειχαν αποκτησει απο το πλιατσικο τοσων χρονων στην εξουσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: