ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση


Λίγο πριν ανακοινωθούν τα μέτρα – σοκ για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα να μας το θυμηθείτε: Τα ψωμιά της κυβέρνησης είναι λίγα. Η κοινωνία δεν αντέχει τέτοιον εργασιακό Μεσαίωνα. Δεν αντέχει την εσωτερική υποτίμηση, δηλαδή την απίστευτη μείωση των μισθών των εργαζομένων, την ίδια ώρα που τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παραμένουν στα ίδια επίπεδα.
Η τραγική φιγούρα της Λούκας Κατσέλη έξω από τη Βουλή είναι ενδεικτική του τι αποφάσισε η κυβέρνηση. Με δικαιολογίες και νέα ψέμματα δεν μπορεί να σταθεί μια τέτοια ανάλγητη κυβέρνηση.
Όταν θα έρθει η ώρα του λογαριασμού για τον κόσμο, όταν δηλαδή θα καλέσει ο επιχειρηματίας κάθε εργαζόμενο για να του κόψει το μισθό κατά 200-300-400 ευρώ και την ίδια στιγμή ο εργαζόμενος δεν θα έχει να μεγαλώσει τα παιδιά του, να πληρώσει τα σχολεία του, να πληρώσει τα δάνειά του, τότε θα δει ο κ. Παπανδρέου και την άλλη πλευρά της κοινωνίας.
Ας ρίξει μια ματιά τι γίνεται στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή όπου τα αγγλάκια τα κάνουν γυαλιά καρφιά μόνο και μόνο για τις αυξήσεις στα δίδακτρα.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα όταν θα μετατραπεί σε… Ζιμπάμπουε.
Θυμηθείτε αυτά που σας γράφαμε πριν μερικές εβδομάδες. Θα παίζει ο κόσμος βελάκια με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον Λοβέρδο, την Κατσέλη, τον Πάγκαλο, Μόνο που δε θα έχει απλά τις φωτογραφίες τους. Θα ζητά και τα κεφάλια τους.
Αλλά το θέμα δεν είναι να πέσει αυτή η άθλια κυβέρνηση. Αλλωστε, μόλις σήμερα έγινε το πρώτο βήμα με την ΠΑΣΚΕ του ΟΣΕ να αποχωρεί από το κόμμα καταγγέλλοντάς το. Το θέμα είναι να διαλυθεί αυτή η απίστευτη νοοτροπία των πολιτικών που κάνουν συμφωνίες με τους επιχειρηματίες για να προσφέρουν έναν εργασιακό Μεσαίωνα.
Έτσι, η πτώση της κυβέρνησης είναι μάλλον το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Θα γίνει σύντομα. Το ζήτημα είναι πώς θα γίνει:

                                                                                                                    www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: