ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Έντονη ενόχληση στο Μαξίμου για τον κ. Πάγκαλο





Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα κάνει λόγο για ρεβεγιόν που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με την οικογένειά του σε σουίτα του ξενοδοχείου King George στο Σύνταγμα. Η συγκεκριμένη σουίτα με όλες τις ανέσεις και τις παροχές αγγίζει τα 5.500 ευρώ τη βραδιά, οπότε μαζί τα έφαγαν και τα ήπιαν ο κ. Πάγκαλος και η κ. Χριστοφάκη με τα παιδιά τους. Οπότε, όταν ο κ. Πάγκαλος έλεγε «μαζί τα φάγαμε» μάλλον καταλάβαμε λάθος. Άλλους εννοούσε.
Και καλά, ας πούμε ότι σε τέτοιες εποχές η χλιδή των πολιτικών θα έπρεπε να είναι πιο περιορισμένη. Ακόμη κι αν έχουν τα εισοδήματα να καλύψουν μια τέτοια ενέργεια, πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν κόβουν από μισθωτούς και συνταξιούχους, κι όταν π.χ. ένας γέρος που παίρνει σύνταξη 350 ευρώ από τον ΟΓΑ θα δει τα 5.500 ευρώ σε 1,5 χρόνο.
Αν αληθεύει, όμως, ότι τα τιμολόγια πληρώθηκαν από την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, η οποία έχει και κάποιες οικονομικές διαφορές με το δημόσιο, τότε η υπόθεση σοβαρεύει.
Οι πληροφορίες, πάντως, που έχουμε από το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ότι υπάρχει έντονη ενόχληση για τον κ. Πάγκαλο ο οποίος εκθέτει την κυβέρνηση για ακόμη μια φορά. Κάποιοι, μάλιστα, δεν απέκλειαν το γεγονός να δόθηκε η πληροφορία από κάποιον που θα ήθελε να οδηγήσει τον κ. αντιπρόεδρο στην έξοδο «αναίμακτα». Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση της κυβέρνησης, αν δηλαδή θα τον καλύψει ο κ. Παπανδρέου μέχρι να τον «φάει», ή αν θα «φαγωθεί» άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: