ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Βαγγελης Δεληπετρος...Ελευθεροτυπια 22/12/2010

...Με τετοιους ηγετες και τετοια πολιτικη δεν ειναι περιεργο που οι υπουργοι συναγωνιζονται ο ενας τον αλλο στην κενολογια,περιφερομενοι απο τα πρωιναδικα στα μεσημεριαναδικα και απο τα τηλεπαραθυρα των κατα δηλωση δελτιων ειδησεων σε μεταμεσονυκτιες εκπομπες πολιτικου διαλογου,οπου συστηματικα απουσιαζουν και ο διαλογος και η πολιτικη.
Καθε σωστος υπουργος των καιρων μας θλιβεται πολυ για τις δυσκολιες που περνουν οι πολιτες αλλα δεν μπαινει στον κοπο να κανει κατι,μικρο εστω,συμβολικο,για να διευκολυνει την ζωη των απλων ανθρωπων για τους οποιους λεει οτι νοιαζετε.Αντιθετα, ολοι παριστανουν τους πολιτικους σχολιαστες και μιλουν για την αναγκαιοτητα των μετρων που γενικως και αοριστως δηλαδη χωρις πολιτικες ευθυνες ,εληφθησαν και την αναπτυξη που θαρθει καποτε,εαν κανουμε υπομονη!!!1και δεν πολυαντριδρουμε.

Αλλα τα ρημαδια τα νουμερα,οπως και να τα παρουσιαζουν οι παπαγαλλοι και οση αβαντα κι αν κανουν τα οπαδικα ΜΜΕ,δεν βγαινουν!
Και ολοι γνωριζουμε οτι δεν θα βγουν οσο κι αν κοπουν οι μισθοι και οι συνταξεις.Γι αυτο και τα καλοπαιδα του συστηματος,αφου εκφρασουν,με το καταλληλο make up για να γραφουνκαλυτερα στην τηλεοραση,τη λυπη τους για ολους εμας που πληρωνουμε τη δικη τους πολιτικη,τα δικα τους ρουσφετια και τις δικες τους μαυρες τρυπες,εχουν ετοιμη--σε χαμηλους τονους και με το καταλληλο υφος--και μια αποστροφη για τα <<νεα μετρα που ενδεχομενως να χρειαστουν>>


                                            μπραβο Βαγγελη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: