ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Απαντησεις που πρεπει να δοθουν σε ορισμενους..

Απο την ημερα που εφυγα απο την προεδρια του Πανελευσινιακου και αποφασισα να εμπλακω με την ομαδα του Ελευσινιακου εχουν βγει ορισμενοι(ευτυχως πολυ λιγοι)και λενε τα δικα τους.
Τι λενε??
1.Ο Φωταρας θελει παντα ναναι στην επικαιροτητα
2.Ο Φωταρας κανει οτι κανει διοτι θελει να πολιτευτει καποια στιγμη!!!!!!!!!!!!
3.Ο Φωταρας μεσω των ομαδων επιδιωκει αλλους σκοπους(γενικως και αοριστως βεβαια..αλλα σηκωνοντας σκονη ολο και κατι θα μεινει)
4.Το τελευταιο που ακουσα ειναι και το πιο ωραιο..οτι πλασσαρω πλεον τα συμφεροντα των Αγγελοπουλαιων στην περιοχη.
5.Γιατι δεν ιδρυει εναν πολιτιστικο συλλογο αλλα θελει να κανει πολιτιστικες εκδηλωσεις μεσω ενος αθλητικου συλλογου??

Ακουσα και αλλα που ειλικρινα δεν μπαινω στον κοπο να τα αναφερω διοτι με σιχαματα δεν εμπλεκομαι διοτι οταν τα ακουμπας λερωνεσαι και εσυ ο ιδιος.

Να απαντησω λοιπον αν και δεν πολυ αξιζει να μπω σε αυτη την διαδικασια διοτι η απαντηση θα ειναι το ιδιο το εργο που θα εξελιχθει μακροπροθεσμα στην περιοχη.

1.Εαν ηθελα να ημουν στην επικαιροτητα μπορουσα καλλιστα να εμενα στον πανελευσινιακο και ειδικα στις ακαδημιες που εγω τις εφτιαξα με κοπο και πολυ χρημα αρχικα και να καρπωνομαι αυτο χωρις να ματωνω οικονομικα πλεον.
Θα μπορουσα επισης με πολλους αλλους τροπους να συμμετασχω σε διαφορους αλλους πολιτιστικους συλλογους κυριως και να ημουν παντου και παντα μεσα.
Θα ειχα μαλιστα ενα υπεροχο βιογραφικο που θα το πλασαρα τελεια στην κοινωνια της περιοχης και θα ημουν και εγω ενας ευηποληπτος πολιτης της περιοχης.

2.Εαν ηθελα λοιπον να πολιτευτω θα εκανα ολα τα παραπανω και δεν ηταν αναγκη να ξαναρχισω απο την αρχη.
Επειδη ομως δεν προκειται να πολιτευτω διοτι το σπορ αυτο δεν μου αρεσει(οχι διοτι φοβαμαι να κρινομαι αλλα διοτι επαγγελματικα κανω αλλη δουλεια)δηλωνω κατηγορηματικα οτι πολιτικες θεσεις εχω αλλα δεν εχω ορεξη καμμια ορεξη να γινω πολιτικο προσωπο.

3.Στο τριτο σκελος των κατηγοριων δεν απαντω διοτι ας αποσαφηνισουν οι εν λογω κυριοι τι ακριβως εννουν και ας τους απαντησω.

4.Συμφεροντα εγω δεν προωθω κανενος και ουτε προκειται να το κανω ποτε.Απλα θεωρω οτι ολοι
οσοι σε αυτη την περιοχη εχουν τις ζημιογονες για το περιβαλλον και κατα συνεπεια τους κατοικους της περιοχης επιχειρησεις τους οφειλουν ανταποδωτικα και μονο να προσφερουν σε καθε υγιη προσπαθεια.
Αλλωστε εγω απο το μπλογκ αυτο που συμμετεχω ολες τις επιχειρησεις κατα καιρους τις εχουμε περασει γενιες δεκα τεσσερις και που εισαι ακομη...

5.γιατι δεν κανω εναν πολτιστικο συλλογο??Τι να πω εδω??
 Ας το καταλαβουν ολοι τους λοιπον οτι το ποδοσφαιρο ειναι κομματι του πολιτισμου.Δεν ειναι κατι εξω απο αυτο.Δυστυχως ομως ολοι παραγοντες που εμπλεχτηκαν με αυτο το οδηγησαν εξω απο αυτο τον χωρο.
Ειδικωτερα δε οταν εχεις μικρα πλασματακια(παιδακια)στα χερια σου οφειλεις πολλες χιλιαδες φορες περισσοτερο να τους δωσεις πολλα αλλα ερεθισματα εκτος του να κλωτσουν ενα τοπι μονο.
<<Νους υγιης εν σωματι υγιη>>....<<ευ αγωνιζεσθε>> δυο πολυ σημαντικα αποφθεγματα, πανω στα οποια στηθηκε ο αθλητισμος στην Αρχαια Ελλαδα, και γι αυτο μεγαλουργησε πολιτιστικα γενικως η Ελλαδα οφειλουμε ολοι οσοι ασχολουνται με τον αθλητισμο να τα εχουν υπ οψη τους.Οταν επικαλουμαστε τον πολιτισμο εκεινη την εποχη οφειλουμε να τον γνωριζουμε και να τον αναπαραγαγουμε και εμεις οι ιδιοι σε ολους τομεις βεβαια που ενεργοποιουμαστε.
Ειδαλλως μην εχουμε απαιτησεις απο τα παιδια μας μετα π.χ. να μην ντοπαρονται διοτι εμεις τους οδηγουμε εκει με τις συγχρονες λογικες που μα διεπουν.

Γιατι εφυγα απο τον πανελευσινιακο??
Λεω εφυγα διοτι στην παρουσα φαση εγω το επελεξα και δεν με εδιωξε κανενας.Εφυγα διοτι ηθελα να
ησυχασω απο το περιβαλλον που θεωρω οτι μονο κακο κανει χρονια τωρα στην ομαδα αυτη.
--Ολοι τους εχουν αποψη χωρις βεβαια να βαζουν το χερι τους στην τσεπη.
--Πολλοι μαλιστα θελουν να επιβαλλουν τις αποψεις τους χωρις να φαινονται πουθενα.Αν θελετε να ειστε στο παρασκηνιο πρωτοι βγειτε καποια στιγμη και μπροστα.Δεν ειναι κακο.Αλλωστε πλεον ο κοσμος σας ξερει οτι σας αρεσει το χομπυ αυτο.Να κανετε το κουμαντο και να καρπωνεστε επιτυχιες και να την κανετε μολις μυριζεστε αποτυχιες.
--Ολοι τους εχουν καποιους σκοπους που εγω διαφωνω πληρως και δυστυχως εκει δεν μπορω να περασω πληρως αυτα που εγω θελω.Αλλοι να παει οπωσδηποτε η ομαδα ψηλα σε κατηγοριες χωρις να κοιτουν ολο το οικοδομημα και εαν παραγετε εργο σε αυτο.Μαλιστα τοσο απλα καποιος κυριος μας αποκαλεσε και τσιρκο.Εγω βεβαια την μαιμου δεν την εχω κανει και ουτε προκειται να την κανω οπως
πολλοι αλλοι κωλοτουμπες.
Αλλοι κοιτουν μεσω της ομαδας πως να πλασσαριστουν κοινωνικα με ηλιθιες φιλοδοξιες.Αλλοι κοιτουν πως θα παιξουν τα παιδακια τους μπαλλα στην ομαδα αυτη.
Σε ολους αυτους ομως εγω ημουν υποχρεωμενος να απολογουμουν ειτε μεσω γενικης συνελευσης ειτε μεσω μομφων καθε λιγο και λιγακι.
Εγω λοιπον που πληρωνα τοσα χρονια οφειλα σε ολους αυτους τους τσαμπατζηδες αλλα ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΑΡΕΣ!!!!Ε!!!!!!!!να δινω εξηγησεις.
Οχι παλληκαρια μου.Δεν γινεται ετσι το κολπο.Εγω εφυγα και σας αφησα πρωτη την ομαδα..ακαδημιες με παιδια πολλα και καταξιωμενες πλεον στην περιοχη.Στο χερι σας ειναι να πατε ενα-δυο και πολλα παραπανω βηματα μπροστα το οικοδομημα.
Αφηστε ησυχο εμενα ομως να κανω πλεον αυτο που θελω εγω.
Ο Γιωργος ο Καπουας μου δινει την δυνατοτητα εν λευκω μαζι με πολλες φιλες και φιλους μου να τρεξουμε αυτο που θελουμε.Τον ευχαριστω ιδιαιτερα τον Γιωργο.
Θ α κανουμε λοιπον πολλα και το υποσχομαστε αυτο σε ολους τους τομεις και τσιρκο εαν θελουμε θα λεμε εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας.
Μομφες παλι με SMS και τηλεγραφηματα δεν προκειται να κανουμε διοτι δεν θα υπαρχει λογος.

Σας καλουμε λοιπον να στηριξετε το ξεκινημα μας με την εκδηλωση στο αμφιθεατρο του Εργατικου Κεντρου Ελευσινας οπου η Παραμυθοχωρα(θεατρο κουκλας)δωρεαν για ολα τα παιδια των δημοτικων Ελευσινας--Μαγουλας  καθως και της Φωλιας Ελευσινας θα δωσει την παρασταση <<Η μηλια>>.
Θα επακολουθησουν και πολλες αλλες τετοιες εκδηλωσεις.Πολυ συντομα θα ξεκινησουν και οι ακαδημιες του συλλογου που ολοι σας θα ενημερωθειτε.
Θελουμε να μας εμπιστευθειτε τα παιδια σας.Σε αυτη την δυσκολη εποχη που περναμε ολοι μας οφειλουμε τα παιδια να τα προσεξουμε ιδιαιτερα.Να τους δωσουμε κινητρα και πανω απ ολα παιδεια με την ευρυτερη εννοια.Το πως ενας ανθρωπος θα αντιδρα και θα συμπεριφερετε στην ζωη του εξαρτατε απο την ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ που αποκτα ομως στην παιδικη και εφηβικη ηλικια του κυριως.
Και η κουλτουρα δυστυχως δεν δινετε ουτε στα θρανια των σχολειων ουτε απο τους θεσμους της πολιτειας.

   Καλλοι επιστημονες υπαρχουν αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και καλλοι ανθρωποι..καλλοι αθλητες υπαρχουν αυτο δεν σημαινει οτι δεν ντοπαρονται..πολλοι πολιτικοι υπαρχουν αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καθαροι..

Εμπιστευθειτε την νεα προσπαθεια και στηριξτε την με την παρουσια σας και την βοηθεια σας σε ολα τα επιπεδα..

                        

                                                                                ΦΩΤΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: