ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αντε να δουμε τελικα ποιους θα στειλουν στον εισαγγελεα..

Εχουν ολοι τους απιστευτη πλακα.Παλευουν εδω και μερες κατω απο τα τραπεζια..πισω απο ντουλλαπες,μεσω τηλεφωνικων συρματων.συναντησεις επισυναντησεων σε σπιτια για να βρουν ακρη τα δυο κομματα ποιους θα στειλουν σττον εισαγγελεα για τα σκανδαλα της Σιμενς.του ΟΤΕ.του  ΟΣΕ.για τα Πατριοτ.για τα G41.
Ενω ολοι μαζι επρεπε να πανε στον κορυδαλλο να σαπισουν και να το βουλωσουν κανουν τωρα και τις αναλογες παγαποντιες τους για να την βγαλουν καθαρη.

Πρωτ απ ολα μεσα επρεπε ναμπαιναν ολοι οι πρωην πρωθυπουργοι και κατα δευτερο λογο ολοι οι υπουργοι και υφυπουργοι.Τι σημαινει μονο οι αμεσα εμπλεκομενοι??Αυτοι που συμμετειχαν στις κυβερνησεις και καναν της παπιες για να μην πω τις που...ες και σημερα κυβερνουν και λενε και τον κοσμο κοπριτες και χρεωνουν τα κλοπιμαια τους στον κοσμακη δεν πρεπει να πανε κορυδαλλο??

Φαγωθηκαν τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων απο τους μεν στο χρηματιστηριο και απο τους δε στα ομολογα και σημερα ο Λοβερδος ο σοσιαλιστης που συμμετειχε και στην τοτε κυβερνηση κανει την γκαμηλα.
Πηρε ο τσουκατος το ενα εκατομυριακη και τοχωσε στα ταμεια του ΠΑΣΟΚ και σημερα ολοι αυτοι που ηταν και τοτε στα ποστα κανουν τους υπερανω πασης υποψιας.
Μην τα πουμε ολα εδω διοτι ειναι γνωστα.
Η αριστερα τωρα πρεπει να φυγει απο αυτη την διαδικασια και να βγει στους δρομους με τον λαο και να απαιτουμε την φυλακιση ολων.

Να δεις κοσμο να δεις παλμο να δεις πως θα την κανουν ολοι οι παπαρηδες απο την χωρα να μας αφησουν ησυχους.Τοτε και μονο αυτη η χωρα θαχει μελλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: