ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Περιβάλλον..


ΗΜΕΡΙΔΑ Απειλούμενα τοπία


Το Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων Αιγαίου, η Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον και το περιοδικό “Οικολογείν” διοργανώνουν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 3-9μμ, στην αίθουσα της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (Κάνιγγος 27), ημερίδα με τίτλο: «Απειλούμενα Τοπία».
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:3μμ -Ακτινογραφώντας το τοπίο στα αναπτυξιακά και ενεργειακά προγράμματα με ομιλητή τον Κώστα Κασσιό, 3.25μμ -Επιπτώσεις από επιτρεπτές και παράνομες επεμβάσεις στο Ελληνικό τοπίο, με ομιλητή τον Νίκο Θεοδωρίδη, 3.40μμ -Το ελληνικό περιαστικό τοπίο: απειλές και προοπτικές, με ομιλητή τον Άρη Σαπουνάκη, 4μμ -Το νομικό πλαίσιο προστασίας του τοπίου: η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για το Τοπίο, με ομιλήτρια την Αίθρα Μαριά,4.10μμ -Θαλασσινό τοπίο με ομιλητή τον Γιώργο Μπάλια, 4.45μμ -Η σημασία του τοπίου για τον τουρισμό, με ομιλητή τον Γιώργο Σπέη, 5μμ. -Το αγροτικό τοπίο με ομιλήτρια την Ελένη Κοβάνη, 5.15μμ. -Το τοπίο ως σημείο αναφοράς στην διαχρονική εικαστική έκφραση, με ομιλητή τον Χριστόφορο Ασιμή, 5.30μμ - Ολικό τοπίο, με ομιλητή τον Γιάννη Σχίζα, 6.30μμ -Απεικονίσεις αιολικών διατάξεων στο τοπίο: παρατηρήσεις από τη διαθέσιμη ιστοριογραφία, με ομιλητή τον Τέλη Τύμπα, 6.45μμ -Εξορυκτικές δραστηριότητες στο Αιγαίο, μελέτη περίπτωσης: το Γυαλί, με ομιλητή τον Τέο Ρόμβο, 7μμ -Η δόμηση στις Κυκλάδες την τελευταία δεκαετία , με ομιλητή τον Αλέξανδρο Μαβή, 7.15μμ -Αιολικοί σταθμοί στη νότια Εύβοια: απειλούν το τοπίο; με ομιλητή τον Σταμάτη Ζόγκαρη, 7.30μμ -Το τοπίο ως στοιχείο στρατηγικής ανάπτυξης στο νησιωτικό χώρο, με ομιλητή τον Γιάννη Σπιλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: