ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Αντίσταση και στις ΒρυξέλλεςΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ «ΔΙΑΣΩΣΗΣ»
Οι τελικές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής, όπως όλα έδειχναν την Πέμπτη το βράδυ, θα μεταφερθούν τον Ιούνιο. Η συμφωνία δεν ήταν καθόλου εύκολη λόγω αντιστάσεων στον άξονα Μέρκελ – Σαρκοζί από μικρές χώρες και του μουντού κλίματος που δημιουργούσε η κατάρρευση της Πορτογαλίας. Αυτό, ωστόσο, δεν έκρυψε τους κυνικούς σχεδιασμούς της ηγεσίας της ΕΕ για το περιεχόμενο των όρων που θα επιβάλλεται σε όποια χώρα προσφύγει για «διάσωση»: θα κληθεί να αποδεχτεί ένα σκληρό μνημόνιο.
Η μετάθεση για τον Ιούνιο των τελικών αποφάσεων δίνει χώρο στα συνδικάτα να οργανώσουν τον αγώνα τους πιο αποτελεσματικά. Η αγωνιστική εμφάνισή τους την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, όπου η Συνομοσπονδία Εργαζομένων του Βελγίου μαζί με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Εργασίας, οργάνωσαν μαχητικές και μαζικές διαδηλώσεις, πρωτόγνωρες σε μέγεθος, ήταν αρκετά δηλωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: