ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Ο πυρηνικός εφιάλτης πάνω από την Ευρώπη


Μετά τα λαχανικά και το γάλα της περιοχής γύρω από τη Φουκουσίμα, η ραδιενέργεια χτύπησε και το πόσιμο νερό της ιαπωνικής πρωτεύουσας. 
Οι κάτοικοι του Τόκιου ειδοποιήθηκαν ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου για τα νήπια. Αλλά με μια τέτοια ειδοποίηση, ποιος θα διακινδυνεύσει να συνεχίσει την κατανάλωση νερού της βρύσης, ακόμη και για τη λάτρα;
Ο πυρηνικός κίνδυνος αποδεικνύεται άλλη μια φορά κίνδυνος διαρκείας. Γεγονός που ξυπνά τα ανακλαστικά πληθυσμών και κυβερνήσεων χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ιαπωνία. 
Στο Βερολίνο η γερμανική κυβέρνηση αναγγέλλει διαδικασία εξόδου από τη χρήση πυρηνικής ενέργειας με επιταχυνόμενους ρυθμούς: «Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα» δήλωσε η κ. Μέρκελ, με ήδη αποφασισμένο στόχο τη «μηδενική χρήση» πολύ νωρίτερα από το 2025 που προβλεπόταν αρχικά. 
Στην Ιταλία τα σχέδια του Μπερλουσκόνι για επιστροφή στην πυρηνική ενέργεια (παρά την απόρριψή της με δημοψήφισμα το 1987) αναστέλλονται τουλάχιστον για ένα χρόνο. 
  Οι συνθήκες ωριμάζουν για ένα πανευρωπαϊκό κίνημα κατά της «ειρηνικής» χρήσης πυρηνικής ενέργειας και το αίτημα του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς για γενικό αποκλεισμό από την ενεργειακή πολιτική της ΕΕ γίνεται όλο και πιο επίκαιρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: