ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"





    Από 15 Μαρτίου 2011 ο Δήμος Ελευσίνας αναρτά στην διαδικτυακή διεύθυνσηwww.et.diavgeia.gov.gr όλες τις αποφάσεις και πράξεις που προβλέπονται στον Ν.3861/2010.
Ενδεικτικά αναρτώνται: ο προϋπολογισμός και ισολογισμός του Δήμου, οι διακηρύξεις, κατακυρώσεις ανάθεσης συμβάσεων, οι αποφάσεις συγκρότησης συλλογικών οργάνων, οι δαπάνες, οι δωρεές, οι επιχορηγήσεις, οι Διορισμοί, οι μετατάξεις προσωπικού, οι συμβάσεις έργων, οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, κλπ.
Με την δημοσίευση των αποφάσεων και των πράξεων της Διοίκησης του Δήμου, στόχος είναι η επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της Δημοτικής πολιτικής και δράσης, η διασφάλιση της διαφάνειας και η εμπέδωση της υπευθυνότητας και της λογοδοσίας.
Για την υλοποίηση του έργου, έχει συσταθεί από υπαλλήλους του Δήμου, ειδική Ομάδα Διοίκησης Έργου, που έχει την ευθύνη ανάρτησης των σχετικών πράξεων στη ιστοσελίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή της Ελευσίνας είχε προχωρήσει από την προηγούμενη τετραετία και πριν γίνει υποχρεωτική από το νόμο, στην ανάρτηση στο διαδίκτυο αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, διακηρύξεων και προκηρύξεων
Οι δημότες έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναρτώνται οι πράξεις και οι αποφάσεις του Δήμου και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Ελευσίνας (www.elefsina.gr).
                                       ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: