ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


Και δηλώσεις μετανοίας δεν κάνουμε....
Παρασκευή 1η Απριλίου συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτιγκ



«Είναι πια σαφές ότι με πλήρη κυβερνητική κάλυψη εξυφαίνεται μια πρωτοφανής πολιτική σκευωρία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή η απόλυτα δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου και οι αυθόρμητες αντιδράσεις στην κυβερνητική πολιτική. Αιτία, το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η κυβέρνηση...”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στους εκπροσώπους του Τύπου, αμέσως μετά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Τετάρτη.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε μεγάλη εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεντρώσεις σε όλη σχεδόν τη χώρα. Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτιγκ την Παρασκευή 1η Απριλίου, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου. Συγκεντρώσεις, που θα μιλήσουν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και σε Θεσσαλονίκη (3/4), Κομοτηνή (3/4), Κοζάνη, Βόλο, Λάρισα, Ηράκλειο, Μυτιλήνη (1/4), Γιάννενα (31/3), Πάτρα (5/4), Τρίπολη, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Σύρο, Ρόδο. Ήδη, σε πολλές πόλεις συνεδριάζουν οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η εκτίμηση είναι ότι οι επιθέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης θα ενταθούν. Στελέχη του συμμαχικού σχήματος, τόνιζαν μετά τη συνεδρίαση, ότι ειδικά αυτή την περίοδο “χρειάζεται αγωνιστική εγρήγορση” και ότι “δεν πρόκειται να κάνουμε δηλώσεις μετανοίας για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του λαού”. Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν, ότι πολύ πιθανά να υπάρξουν προβοκάτσιες ευρείας κλίμακας, καθώς το κυβερνητικό επιτελείο βρίσκεται σε πανικό, φοβούμενο ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια θα πάρει διαστάσεις. Από όλες τις πλευρές του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε ότι είναι αναγκαία μια πολιτικά επιθετική στάση έναντι των επιλογών και των συμπεριφορών της κυβέρνησης, η οποία επιχειρεί να πείσει ότι όσοι αντιδρούν είναι “τραμπούκοι” και ότι θέλουν να μετατρέψουν την κοινωνία σε “ζούγκλα” και “μπάχαλο”.
Στην παρέμβασή του ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τις αιτιάσεις των κυβερνητικών στελεχών, είπε ότι “κατανοούμε απολύτως ότι η κυβέρνηση στον πανικό που βρίσκεται έχει κάθε λόγο να αποτρέψει τη συνάντηση της λαϊκής δυσαρέσκειας με την εναλλακτική ρεαλιστική πρόταση της αριστεράς. Δεν θα επιτρέψουμε, όμως, ούτε την κατασυκοφάντηση του χώρου μας, ούτε βέβαια και την πολιτική απομόνωση των πολιτών που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική...”   
Στη συνέχεια ανέφερε ότι “είμαστε μια αριστερά με ιστορία δημοκρατικών αγώνων, που έχει υποστεί τη βία και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποστασιοποιηθεί από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις και από τους αγώνες. Η βία αποτελούσε πάντοτε το καταφύγιο των πιο σκοτεινών κύκλων εξουσίας όταν αισθάνονται ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Δεν ήταν ποτέ και ούτε είναι επιλογή της αριστεράς. Τη βία την επιλέγουν όλοι όσοι θέλουν τον κόσμο κλεισμένο στο σπίτι του και όχι πρωταγωνιστή”

Δεν υπάρχουν σχόλια: