ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο Atlantis 105,2 είναι ακόμα εδώ


Την Άνοιξη του 1991,γεννιέται ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis. Στις 27 Μαρτίου 2001, ο Atlantis (ο οποίος τότε εξέπεμπε στους 90 στα Fm) είναι ένας από τους πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που κλείνουν με απόφαση της τότε κυβέρνησης. Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μέσα σε 2 ημέρες o Atlantis οργάνωσε συναυλία υποστήριξης. Με τη βοήθεια της μουσικής σκηνής Σφεντόνα που μας παραχώρησε το χώρο, του Χριστόφορου Κροκίδη που βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση και με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει, χιλιάδες ακροατές έσπευσαν να κατακλύσουν όχι μόνο το μαγαζί, αλλά και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας .Ο Atlantis ήταν ο σταθμός που έδωσε χώρο και ζωή στην ελληνική ροκ σκηνή και θεωρήθηκε ένας από τους λόγους της άνθισης της τη δεκαετία του 90, αλλά και ένας σταθμός που ήταν αυτό ακριβώς που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι το ραδιόφωνο. Μια μεγάλη παρέα...
Στις 27 Μαρτίου 2011. Μετά από 10 χρόνια... Μετά από πολλές κατασχέσεις και πολύ κυνηγητό…
Μετά από πολλές (κερδισμένες) δικαστικές διαμάχες… Μετά από πολύ κόπο και πολύ επιμονή…
Ο Atlantis είναι ακόμα εδώ με όλη την όρεξη και την αγάπη που είχε και τότε για την ελληνική ροκ σκηνή. Γιορτάζει λοιπόν –όχι τα 10 χρόνια από εκείνη την μαύρη για εμάς ημέρα– αλλά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα εδώ. Γιορτάζουμε το γεγονός ότι ο Atlantis 105,2 ένας σταθμός που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ελληνικής ροκ σκηνής, είναι ακόμα ζωντανός και πιο φρέσκος από ποτέ.
Κι επειδή τις γιορτές τις κάνεις πάντα με φίλους, διοργανώνουμε μια συναυλία με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Rous, Πάνος Μουζουράκης, Motivo 4, Δημήτρης Καρράς, Μαρία Λούκα, Φώτης Ανδρικόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Lexicon Project, Κάρμα, Αντίπερα Όχθη, Psyclinic Tactix, Totem, 9mm, Steve Tesser.
To εισιτήριο της συναυλίας ανέρχεται στα 10 ευρώ. Η συναυλία θα γίνει στο Passport (Καραϊσκου 119, Πειραιάς). Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 μ.μ. και η παράσταση ξεκινάει αυστηρά στις 8 μ.μ.! Εισιτήρια θα πωλούνται εκείνη την ημέρα από τις 2 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: