ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Επιστολή Δημάρχου Μανδρας-Ειδυλλιων για την Απογραφή





Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, 
Από την 1η Ιανουαρίου που ανέλαβα τη θέση ευθύνης του Δημάρχου του νέου Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας οι συνεργάτες μου και εγώ εργαζόμαστε σκληρά για να οικοδομήσουμε έναν ισχυρό και αποτελεσματικό Δήμο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Μάνδρας, των Βιλίων, των Ερυθρών και της Οινόης.
Σημαντικός σταθμός σε αυτή τη διαδρομή είναι η Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών που πραγματοποιεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 13 Απριλίου. Η απογραφή γίνεται κάθε δέκα χρόνια και μεταξύ άλλων έχει στόχο τη συλλογή στοιχείων για τη χάραξη οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής σε κάθε επίπεδο (ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό, τοπικό), καθώς και την κατανομή των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους Δήμους. Η απογραφή είναι λοιπόν σημαντική για το Δήμο μας για τρεις λόγους:
Πρώτον τα αποτελέσματα της απογραφής θα μας βοηθήσουν ως Δημοτική Αρχή να χαράξουμε τις δημοτικές μας πολιτικές με δικαιοσύνηκαι αξιολογώντας τα ιδιαίτερα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά κάθε Δημοτικής Ενότητας.
Δεύτερον όσο μεγαλύτερος είναι ο πληθυσμός του Δήμου μας, τόσο ισχυρότερες θα είναι οι διεκδικήσεις μας –εν μέσω οικονομικής κρίσης-έναντι της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων πνοής στην περιοχή μας.
Τρίτον με βάση τα αποτελέσματα της απογραφής ο Δήμος μας επιχορηγείται από το κράτος με τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) και τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Σ.Α.Τ.Α.). Άρα όσοι περισσότεροι απογραφούμε στο Δήμο μας, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι πόροι που θα αντλούμε την επόμενη δεκαετία, και συνεπώς τόσο περισσότερα τα έργα που μπορούμε να υλοποιήσουμε ως Δήμος, αλλά και οι υπηρεσίες που θα μπορούμε να παρέχουμε στον πολίτη.
Γι’ αυτούς τους λόγους σας ζητώ να απογραφείτε στο Δήμο μας και να παρακινήσετε τους γείτονες, συγγενείς και φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε δύναμη στο Δήμο μας βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο του δήμου μας www.mandras-eidyllias.gr.

Με εκτίμηση,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: