ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κίνα... Mείωσε κατά 10% τις πoινες του θανατου!!!!!!!!!!!!

Η Kίνα μείωσε κατά 10% τις θανατικές ποινές που έχουν ανακοινωθεί από το 2007, όταν οι ποινές αυτές άρχισαν να εξετάζονται συστηματικά από την ανώτατη ποινική αρχή της χώρας, πριν εκτελεστούν, σύμφωνα με κινέζο αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται σήμερα η εφημερίδα «Ημερησία» της Κίνας. 

Οι περισσότερες από τις αποφάσεις για να μην εφαρμοστεί η θανατική ποινή εκδόθηκαν λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων, παραλείψεων στη διαδικασία ή γιατί η ποινή είχε κριθεί πολύ αυστηρή, σύμφωνα με τον 
Χου Γιουντένγκ, τον επικεφαλής του τμήματος έρευνας στο ανώτατο λαϊκό δικαστήριο, τον οποίο επικαλείται η αγγλόφωνη εφημερίδα.

Ο Χου είπε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο μείωσε κατά μέσο όρο 10% τις θανατικές ποινές, γράφει η εφημερίδα προσθέτοντας ότι ο ίδιος αρνήθηκε να αναφέρει πόσοι θανατοποινίτες εκτελούνται κάθε χρόνο στην Κίνα.
«Πρέπει να υπάρχουν εγγυήσεις ότι η επιβολή της θανατικής ποινής θα είναι αποτέλεσμα σωστής κρίσης ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα των καταδίκων», σύμφωνα με τον Χου.
«Το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο δεν θα ανεχθεί λάθη όσον αφορά τα αποδεικτικά στοιχεία ή τις διαδικασίες και θα διενεργεί έρευνες για αμφισβητούμενες δικαστικές αποφάσεις», προσθέτει ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τις οργανώσεις προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Κίνα εκτελεί κάθε χρόνο περισσότερους κατάδικους σε σχέση με τις άλλες χώρες του κόσμου. Οι περισσότερες από τις εκτελέσεις αφορούν καταδίκες για στυγερές εγκληματικές πράξεις όπως ανθρωποκτονίες, ληστείες αλλά και η διακίνηση ναρκωτικών και η διαφθορά μπορούν να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών.

Η Διεθνής Αμνηστία εκτιμά ότι φέτος η Κίνα συνέχισε να εκτελεί αρκετές χιλιάδες κατάδικους, έναντι 388 στο Ιράν, που κατέχει τη δεύτερη θέση παγκοσμίως για τον αριθμό των εκτελέσεων.

Η λαϊκή εθνοσυνέλευση, το κινεζικό κοινοβούλιο, εξετάζει μια τροποποίηση βάσει της οποίας θα αφαιρεθούν 13 εγκληματικές πράξεις από τον κατάλογο των 68 που σήμερα τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου.

Το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο ανέκτησε, τον Ιανουάριο του 2007, το δικαίωμα της τελικής έγκρισης της επιβολής θανατικών ποινών, που είχε μεταφερθεί στα επαρχιακά ανώτατα δικαστήρια τη δεκαετία του 1980, και δεσμεύτηκε να επιδείξει περισσότερη προσοχή. 



                 


Δεν υπάρχουν σχόλια: