ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

«Δε θέλω να ζω στον κόσμο της… παπάρας»


«Δε θέλω να ζω στον κόσμο της… παπάρας»


Νέο επεισόδιο στο ήδη ανοιχτό μέτωπό του με τον Περισσό προσέθεσε σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε -με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο- πως «δεν θέλω να ζω στον κόσμο της παπάρας», σχολιάζοντας τις απόψεις στελεχών του ΚΚΕ για το Μνημόνιο και την εφαρμογή του Συντάγματος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τώρα η απάντηση του ΚΚΕ, ενώ, για όσους ενδεχομένως προσβλήθηκαν από τη φράση του κ. Πάγκαλου, ο πρώτος πολιτικός που την είχε επικαλεστεί δημόσια και μάλιστα από το βήμα της Βουλής ήταν ο Γιώργος Σουφλιάς.

Ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ είχε μιλήσει για «παπαρολογίες» και χρειάστηκε να αναλύσει ετυμολογικά τη λέξη, για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: