ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Τρεις υπουργοί στο «σκαμνί» για το Βατοπέδι


Την παραπομπή Μπασιάκου, Δούκα και Κοντού αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής.


Μετά από τη σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος κ. Φ. Πετσάλνικος ανακοίνωσε την παραπομπή τριών πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, του Ευάγγελου Μπασιάκου, Πέτρου Δούκα και Αλέξανδρου Κοντού, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ενώ αντιθέτως δεν οδηγούνται στο δικαστήριο οι κ.κ Θόδωρος Ρουσόπουλος και Γιώργος Βουλγαράκης.
Θα ακολουθήσει η συγκρότηση του Δικαστικού Συμβουλίου, τα μέλη του οποίου προκύπτουν μετά από δημόσια κλήρωση στην Ολομέλεια της Βουλής και προέρχονται από τον Άρειο Πάγο, την Εισαγγελία και το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Θα ακολουθήσει ανάκριση, στη συνέχεια η έκδοση βουλεύματος, που δεν επιδέχεται προσβολής - και σε περίπτωση που προκύψει παραπομπή υπουργού, τότε θα συγκληθεί Ειδικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, όπως ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ψήφισαν 184 βουλευτές, έγκυρα 179, άκυρα 5 λευκά 1.

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην προσπόριση αθέμιτου περιουσιακού οφέλους εκ μέρους της Μονής Βατοπεδίου και τρίτων εταιρειών, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 131 βουλευτές, κατά 38 και «παρών» δήλωσαν 8.

Για το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ τάχθηκαν 131 βουλευτές, κατά 37 και «παρών» δήλωσαν 9

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα της απάτης από κοινού σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 130, κατά 38 και «παρών» δήλωσαν 9.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: Ψήφισαν 184 βουλευτές, έγκυρα 182, άκυρα 2 λευκά 2

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 139, κατά 29 και «παρών» δήλωσαν 8.

Για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 162 βουλευτές, κατά 8 και «παρών» δήλωσαν 7.

Για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 139, κατά 27 και «παρών» δήλωσαν 10 βουλευτές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Ψήφισαν 184, έγκυρα 181, άκυρα 3 και λευκά 1

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 134, κατά 34 και «παρών» δήλωσαν 9

Για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 155 βουλευτές, κατά 13 και «παρών» δήλωσαν 8

Για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 136, κατά 31 και «παρών» δήλωσαν 9

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: Ψήφισαν 184, έγκυρα 178, άκυρα 6, λευκά 1.

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 134, κατά 34 και «παρώ
Για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 156 βουλευτές, κατά 11 και «παρών» δήλωσαν 7

Για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 135, κατά 30 και «παρών» δήλωσαν 8

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Ψήφισαν 184 βουλευτές, έγκυρα 179, άκυρα 5, λευκό 1

Υπέρ της παραπομπής του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος τάχθηκαν 104 βουλευτές, κατά 54 και «παρών» δήλωσαν 20.ν» δήλωσαν 8Δεν υπάρχουν σχόλια: