ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΕΕ- Διαμαρτυρία κατά λιτότητας

Οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν στις 15 Δεκεμβρίου σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας -σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες- κατά των μέτρων λιτότητας στην ΕΕ λόγω της οικονομικής κρίσης, ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων, τη στιγμή που καθημερινά αυξάνεται η κοινωνική δυσαρέσκεια και η γκρίνια.


«Επιλέξαμε την 15η Δεκεμβρίου γιατί είναι η παραμονή του Συμβουλίου των ηγετών των ευρωπαϊκών κρατών», που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, υπογράμμισε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Ζοέλ Ντεκαγιόν.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα των διαδηλώσεων δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά είναι σίγουρο ότι την ημέρα εκείνη οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τις δουλειές τους και θα διαδηλώσουν στην Ισπανία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Δανία, την Τσεχία.
«Επιχειρούμε να προχωρήσουμε και σε μια συμβολική πράξη με μια ανθρώπινη αλυσίδα που θα περιβάλλει το κτίριο όπου στεγάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες για να δείξουμε ότι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την λιτότητα και τις τρομερές της συνέπειες», πρόσθεσε ο κ. Ντεκαγιόν.
«Βλέπουμε ότι η οικονομική κρίση εξαπλώνεται από τη μία χώρα στην άλλη. Και έχουμε μεγάλη ανησυχία για τα μέτρα που προβλέπονται και που είναι αποκλειστικά μέτρα λιτότητας με συνέπειες στους μισθού μας, στις συντάξεις, στην κοινωνική προστασία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δυσαρέσκεια αυξάνεται», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «παντού οι εργαζόμενοι έχουν την αίσθηση ότι είναι αυτοί που πληρώνουν το λογαριασμό».
Καταλήγοντας ο κ. Ντεκαγιόν ανέφερε ότι «οι κυβερνήσεις πρέπει να προσέξουν γιατί δεν μπορούν αιωνίως να οικοδομούν ένα σύστημα με δημοκρατική αντιπροσώπευση, χωρίς τον κίνδυνο του λαϊκισμού, εάν οδηγείται ένα μεγάλο μέρος των πληθυσμών σε ένα τέτοιο δρόμο μιζέριας και δυσκολίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: