ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ?? «Ο νέος δήμαρχος του Πειραιά είναι ένας δήμαρχος μειοψηφίας»ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..

Προεπισκόπηση

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μίχας

«Είχαμε απευθύνει έκκληση και είχαμε καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε ο νέος δήμαρχος του Πειραιά να είναι προϊόν της θέλησης της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενεργών πολιτών της πόλης μας. Δυστυχώς ο νέος δήμαρχος του Πειραιά είναι ένας δήμαρχος μειοψηφίας.

Αυτό δεν αμφισβητεί ουδόλως τη νίκη του κ. Μιχαλολιάκου τον οποίο και συγχαίρω. Πρέπει όμως να προβληματίσει όλους μας. Και κυρίως εμάς τους πειραιώτες που περισσότερο από κάθε άλλη πόλη έχουμε ανάγκη την ενότητα των δυνάμεών μας για να αντιμετωπίσουμε τα απαράδεκτα για τους κατοίκους προβλήματα του Πειραιά.

Πρότεινα στους πειραιώτες μια καθαρή συμφωνία για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Τους υποσχέθηκα ότι ό,τι λέμε θα γίνει. Προσωπικά όπως είχα πει είμαι αποφασισμένος να επιδιώξω να συνεργαστούμε εφόσον αυτό καταστεί δυνατόν όλοι μαζί για να βγει ο Πειραιάς όρθιος από την πολύπλευρη κρίση.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που με τη συμμετοχή τους διατράνωσαν τη θέληση των ενεργών πολιτών για την αναγέννηση της πόλης μας.

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ και όσους δεν με ψήφισαν αλλά συμμετείχαν.
Απευθύνομαι όμως τώρα κυρίως σε αυτούς που επέλεξαν το δρόμο της αποχής, του λευκού και του άκυρου και τους καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να κάνουμε την απογοήτευσή μας θέληση για μια καλύτερη πόλη.

Θέληση για μια ενεργητική και δυναμική συμμετοχή που θα ξαναζωντανέψει την ελπίδα στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.
Ο καθένας σ΄αυτή τη μάχη ανέλαβε τις ευθύνες του και από δω και πέρα οφείλουμε όλοι μας να αναλάβουμε τα μερίδια που μας αναλογούν για το γεγονός ότι η νέα δημοτική αρχή δεν είναι η δημοτική αρχή που αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία του πειραϊκού λαού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: