ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ..

Ο διεθνής Τύπος για τον β γύρο των εκλογών
Η γερμανόφωνη εφημερίδα της Ελβετίας Neue Zurcher Zeitung (NNZ) σε δημοσίευμα της εκτιμά ότι το αποτέλεσμα του β γύρου αποτελεί «επιβεβαίωση της μεταρρυθμιστικής γραμμής» στην Ελλ



Το αποτέλεσμα και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών συγκεντρώνει τα βλέμματα του ξένου Τύπου.

Η γερμανόφωνη εφημερίδα της Ελβετίας Neue Zurcher Zeitung (NNZ) σε δημοσίευμα της εκτιμά ότι το αποτέλεσμα του β γύρου αποτελεί «επιβεβαίωση της μεταρρυθμιστικής γραμμής» στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα της η «ΝΝΖ», αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου «μετά τις επιτυχείς γι' αυτόν δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θέλει να συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική του πολιτική και να κυβερνήσει μέχρι το 2013. Προηγουμένως, ενόψει της κρίσης, είχε απειλήσει επανειλημμένα με εκλογές». «Στο δεύτερο γύρο των εκλογών το κόμμα του το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, επέτυχε σημαντικές νίκες και ανέδειξε και το δήμαρχο της Αθήνας», σημειώνει ακόμη η «ΝΖΖ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έντυπες εκδόσεις των γερμανικών εφημερίδων δεν υπάρχουν αναφορές λόγω του προχωρημένου της ώρας των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: