ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Kαρολε μαλλον τα εχεις χασει!!!!!!!!!!!!!!!!Τ


Τι ηταν παλι αυτο που ειπες Καρολε???????????????? Βαλτε πλατη??? Μαλλον ζεις αλλου γι αλλου.... Σε λιγο θα μας πεις να δωσουμε και κ..ο Αλλα ουτε και αυτο θα μπορουμε ετσι οπως μα τους εσφιξαν. Καρολε εχει παραγινει το κακο..μας δουλευετε ολοι ψιλο γαζι.. Γιατι να βαλουμε πλατη??Να σωσουμε τι και ποιους??? Αν θελεις λοιπον να εισαι πιο ξεκαθαρος.Τετοιους ελληναραδες εχουμε πολλους. Καλη ωρα εμφανισθηκε και ο Καρατζαφερης ο φιλος σου και ειπε οτι εγω την Ελλαδα δεν την παζαρευω..Ελα ρε Καρατζαφερη???Αληθεια λες???Οταν ψηφισες το μνημονιο με τον Τζεφρυ τι παζαρευες??? Ελληναραδες του γλυκου νερου εχετε ενωθει ολοι μαζι και σε αγαστη συνεργασια με τους διαπλεκομενους(Δημοσιογραφους τυπου Ψυχαρη.κ.λ.π)προσπαθειτε να πεισετε τον λαο σε ολο και μεγαλυτερες θυσιες. Για να ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ εσεις ολοι και οι δικοι σας ανθρωποι. Θελετε πλατη??Ελατε να το συζητησουμε. Πριν ομως να ειστε αποφασισμενοι να ζειτε με 600 ευρω..να πηγαινετε στα Ιατρεια που παμε και εμεις..τα παιδια σας στα σχολεια που πηγαινουν και τα δικα μας..και τοτε εαν αντεξει ο κωλος σας το συζηταμε. Ειδαλλως προς το παρον θα παρετε το μακρυτερο. Αλλωστε δεν μας εχει μεινει και τιποτε αλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: