ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Θα αφήσουμε να μας κουρέψουν με την ψιλή;


ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ – ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ


Χωρίς ίχνος αισιοδοξίας και με σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό της υπό τη μέγιστη πίεση των λεγόμενων αγορών και των ηγετικών κλιμακίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρά στο δεύτερο μέρος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της. Μιλάμε πια για τέτοια μεγέθη, 26 δισ. ευρώ περικοπές και αφαιμάξεις ως το 2015 και 50 δισ. από εκποίηση ανυπολόγιστης αξίας δημοσίων πόρων, που κανείς δεν πιστεύει ότι δεν είναι ο προθάλαμος μιας έκδηλης χρεοκοπίας η οποία πολύ πιο γρήγορα από το 2013 θα πάρει τον επίσημο δρόμο για το τραπέζι των συζητήσεων ή σωστότερα για το κρεβάτι του Προκρούστη. Μόνο που τότε το «κούρεμα» δεν θα αφορά το χρέος, την αξία των ομολόγων, αλλά τα δικαιώματα του λαού καθώς η περικοπή τους θα είναι η βάση για ασφαλή αποπληρωμή των δανειστών μας σε βάθος χρόνου. Η κυβέρνηση διάγει την πιο ακραία εκδοχή στην υλοποίηση της αρχικής απόφασής της ότι η έξοδος από την κρίση έχει ως απαρέγκλιτο προαπαιτούμενο το να εφαρμόζει ότι ζητά η τρόικα και οι κύκλοι των μεγάλων ελλήνων επιχειρηματιών. Και αυτό που παρουσίασε ως μεσοπρόθεσμο σχέδιο δεν πείθει κανέναν ότι είναι τέτοιο, εφόσον απλώς προέκυψε ακριβώς από αυτή την αντίληψη. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση δεν μπορεί να επωφεληθεί από τη διεύρυνση του προβλήματος του χρέους, και επομένως από το αδιέξοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής ακραίας λιτότητας που εντέλλεται, ύστερα και από την προσφυγή της Πορτογαλίας στο μηχανισμό διάσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: