ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Μανδρας--Ειδυλλιων κ.Δρικου Γιωργου για τα Εξεταστικά ΚέντραΠρος :Ε..Λ.Μ.Ε. Δυτ. Αττικής

Κοιν.: Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

Περιφέρεια Αττικής, Ο.Λ.Μ.Ε.,Δημοτική Κοινότητα Ερυθρών,Δημοτική Κοινότητα Βιλίων
Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας εκφράζει την έντονη διαφωνία του και αντίθεση με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να συρρικνώσει τα εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Δήμου μας.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για τις γεωγραφικές ιδιομορφίες του Δήμου μας, τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις ανάμεσα στις διαφορετικές Δημοτικές Ενότητες (35 χιλιόμετρα από τη Μάνδρα έως τα Βίλια και τις Ερυθρές).

Είναι άδικο και άνισο, κάποιοι μαθητές να διαγωνίζονται σε οικείο και γνωστό περιβάλλον, ενώ άλλοι να μεταφέρονται χιλιόμετρα μακριά σε άλλα εξεταστικά κέντρα, διακινδυνεύοντας να χάσουν τις εξετάσεις από τα κυκλοφοριακά προβλήματα και πιθανά ατυχήματα.

Η λήψη τέτοιου είδους αποφάσεων λίγες μόνο μέρες πριν από τις εξετάσεις, που παίζουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της νέας γενιάς, μόνο αναστάτωση, άγχος και αγανάκτηση προκαλεί.

Για τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε ότι για την παρούσα εξεταστική περίοδο η καλύτερη λύση είναι να παραμείνουν τα εξεταστικά κέντρα ως έχουν. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων για να διασφαλιστεί το δικαίωμα των μαθητών του Δήμου μας για ίση μεταχείριση και ισονομία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: