ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Γιωργος Παπανδρεου και ΣΙΑ Ε.Ε. Κατεδαφισεις Παντος Τυπου...Και να μην μας καλεσετε ερχομαστε μονοι μας..Ιδιωτικοποιήσεις: Ο Ιούδας (ξε)πουλούσε υπέροχα!

  
Σε όργιο ιδιωτικοποιήσεων προχωρά η κυβέρνηση, που φαίνεται αποφασισμένη να εκχωρήσει σε ιδιώτες και τα... τελευταία ιμάτια των δημόσιων επιχειρήσεων με στόχο να συγκεντρώσει 50 δισ. ευρώ. Εντυπωσιασμένο από το πρόγραμμα ξεπουλήματος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει το ΔΝΤ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπεύθυνου της Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης Αντόνιο Μπόρχες. «Όταν είχαμε διαπραγματευθεί το πρόγραμμα βοήθειας, ούτε εμείς δεν είχαμε κατά νου ένα τέτοιο σενάριο αποκρατικοποιήσεων», σημείωσε ο Α. Μπόρχες!


 Μεγάλη Εβδομάδα και η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων συνεδρίασε για να μεθοδεύσει μια από τις μεγαλύτερες στα παγκόσμια χρονικά επιχειρήσεις κατεδάφισης του δημόσιου τομέα ως προς την ταχύτητα και τον κυνισμό της διεξαγωγής της. Το ξήλωμα αρχίζει με το διορισμό «συμβούλων» που θα μεθοδεύουν το ξεπούλημα των πάντων. Στη λίστα βρίσκονται: οδικό δίκτυο, δίκτυο ύδρευσης, ενέργεια, επικοινωνίες, λιμάνια, μαρίνες, αεροδρόμια, τράπεζες, δημόσια γη και περιουσία.

Η ανάπτυξη, την οποία υποκριτικά επικαλείται η κυβέρνηση, αρχίζει από τον... τζόγο, αλλά ακολουθούν οι βασικές υποδομές. Ενδιαφέρον για τον Ιππόδρομο έχει δείξει μια γαλλική εταιρεία, ενώ αλλαγή χεριών ετοιμάζεται για τον ΟΠΑΠ. Στο σφυρί βγαίνουν ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η Αγροτική Τράπεζα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ο κατάλογος μακραίνει διαρκώς.
Για να ανοίξει ο δρόμος στο ξεπούλημα επιχειρείται μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια συκοφάντησης των κρατικών επιχειρήσεων και των συνδικαλιστών. Μόνο που τις αμαρτωλές πτυχές του κυβερνητικού συνδικαλισμού τις γέννησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που τώρα εμφανίζεται σαν νέος αρχάγγελος της κάθαρσης.

Κανείς Ιούδας που σέβεται τον εαυτό του δεν προδίδει το δάσκαλό του για 30 αργύρια, όμως η κυβέρνηση Παπανδρέου παραδίδει τη δημόσια περιουσία, για να πάνε τα αργύρια σε τσέπες ξένων και ντόπιων ολιγαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: