ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Ραδιενεργό ιώδιο - 131 σε Ελλάδα και Ευρώπη...Βρέθηκε σε πρόβειο γάλα, χόρτα,
βρόχινο νερό, γρασίδι και αέρα...
Ραδιενεργό ιώδιο-131 ανιχνεύθηκε σε περιοχές της Ελλάδας μετά από μετρήσεις της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της “λόγω της παρουσίας στον ελληνικό χώρο αερίων μαζών με ίχνη ραδιενέργειας, που προέρχονται από την Ιαπωνία” ανιχνεύθηκαν “29 - 335 εκατομμυριοστά του Μπεκερέλ ανά κυβικό μέτρο στον αέρα, 0,7 - 1,1 Μπεκερέλ ανά χιλιόγραμμο σε χόρτα και χλόη, 0,5 Μπεκερέλ ανά λίτρο σε βρόχινο νερό, 0,43 - 0,93 Μπεκερέλ ανά λίτρο σε πρόβειο γάλα από ζώα ελευθέρας βοσκής. Στο πόσιμο νερό δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη ραδιενέργειας”.
Η επιτροπή, σε μια προσπάθεια να είναι καθησυχαστική, σημειώνει ότι “ανάλογα είναι τα αποτελέσματα των μετρήσεων ραδιενέργειας στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ισπανία κ.ά.)”, τονίζοντας παράλληλα, ότι “σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει εκφραστεί οποιαδήποτε ανησυχία, ούτε έχει προταθεί η λήψη οποιουδήποτε μέτρου προστασίας”.  Γεγονός, όμως, είναι ότι έχουμε γίνει ήδη αποδέκτες ραδιενεργού ιωδίου - 131 χωρίς να μπορεί κανείς να μας διαβεβαιώσει ότι αυτό δεν λειτουργεί σωρευτικά στον οργανισμό μας (έχουμε ήδη απορροφήσει αρκετές ποσότητες ραδιέργειας από το Τσέρνομπιλ...) και δεν επιταχύνει προϋπάρχουσες καταστάσεις καρκίνου. Η πυρηνική ενέργεια, για την οποία κόπτονται διάφοροι, στο όνομα της “ανάπτυξης”, αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, πολύ επικίνδυνη για τη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: