ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Eλευσινα και Βιομηχανιες...


Το κακο εχει παραγινει.Ασυδωτοι χωρις κανεναν ελεγχο ως γενικοι δερβενακες της περιοχης και οχι μονο της Ελευσινας συνεχιζουν ακαθεκτες την περιβαντολογικη καταστροφη της.
Ελεγχος απο ποιους και για ποιον λογο???

Ο Τιτανας αμολαει τις σκονες του μεσα απο τις καμιναδες του και οποιον παρει ο χαρος.Αλλωστε αυτο τωρα το κανει η μονο αυτο κανει??Εδω του εχει παραχωρηθει ολοκληρος ο κολπος σχεδον και δρομος δημοσιος που τον εχει κλεισει για παρτη του.
Να παμε στα ΕΛΠΕ??Εδω να δεις...Υπογραφες???συγκεντρωσεις διαμαρτυριας??συναυλιες την νυχτα??
Η επεκταση συνεχιζεται ανενοχλητα καθως επισης και ολη η ρυπογονα ηδη επιχειρηση συνεχιζει την καταστροφη του περιβαλλοντος.
Ναταν ομως μονο αυτες??Το θεαρεστο εργο στο βωμο της υπηρεσιας του κεφαλαιου συνεχιζεται με ρυθμους ανοδικους παρ ολο την κριση.
Μαλλον την κριση την βιωνουν οι μικρομεσαιοι οι εργαζομενοι οι συνταξιουχοι οι νεοι και τομεις οπως η παιδεια και η υγεια.
Σαν να μην φτανει αυτο η κοροιδια των μεγαλο-βιομηχανων υπο την ανοχη παντα οσων θα μπορουσαν ν αντισταθουν συνεχιζετε αμειωτη.
Μειωθηκαν τα κερδη τους ας την πληρωσουν οι εργαζομενοι και οι κατοικοι της πολης.
Ετσι ειναι αυτου του ειδους οι σχεσεις με τους αδιστακτους επιχειρηματιες.Τους εχουν καλομαθει οι πολιτικοι μας οι συνδικαλιστες αλλα και ολοι οι φορεις.
Ελατε κυριοι να μεινετε στην Ελευσινα και οχι στα βορεια προαστια.Κυριε Παγκαλε Ελευσινιος δεν εισαι??Γιατι μετακομισες σε αλλες πολιτειες?
Η αληθεια να λεγεται τουλαχιστον τα Ελληνικα Πετρελαια στα ανταποδοτικα τελη εχουν μια πολιτικη πολυ πιο κοινωνικη και αυτο οφειλουμε να το αναγνωρισουμε.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα το βουλωσουμε.Ολοι τους εκαναν τεραστιες περουσιες πανω στις ζωες χιλιαδων ανθρωπων στην περιοχη.Αυτο το τιμημα ειναι πολυ σοβαρο.
Σοβαρευτειτε κυριοι και προσεξτε την περιοχη οπου υπερ-διογκωσατε τα πλουτη σας.
Αφηστε τις αστειοτητες περι κρισης και ιδιαιτερα τωρα δειξτε οτι σεβεστε την κοινωνια που σας ανεχετε τοσα χρονια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: