ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συνασπισμος Ελευσινας...


Υπαρχει αραγε αυτος ο πολιτικος χωρος??Μας προξενει εντυπωση η πληρη απουσια του απο θεμελιωδη προβληματα που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην περιοχη και απειλουν εκτος απο τους βασικους τομεις οπως την παιδεια  την υγεια και το περιβαλλον απειλουν τον ιδιο τον κοινωνικο ιστο της περιοχης.
Εκτος φυσικα εαν ειναι ευχαριστημενοι καποιοι με αρθρακια σε εντυπα η με παρεμβασεις σε νομαρχιακα συμβλουλια κ.λ.π.
Απλα πρεπει να γνωριζετε οτι εκπροσωπειτε ενα τμημα της Αριστερας κυριοι.Οφειλετε να ειστε μπροστα δυναμικοι και πρωτοποριακοι.Ειδικα σημερα οπου η επιθεση εναντια στον κοσμο της εργασιας στους συνταξιουχους στους μικρο-επαγγελματιες ειναι σε πληρη εξελιξη η απουσια σας απο την πολιτικη σκηνη της πολης ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
Ειδικα σημερα οπου ο δημοσιος χαρακτηρας της υγειας πληττεται εσεις ειστε ΑΠΩΝ.
Ειδικα σημερα οπου ο ΤΙΤΑΝΑΣ στελνει την σκονη του παντου τα ΕΛΠΕ απροσκοπτα συνεχιζουν την επεκταση παρ ολες τις υπογραφες που μαζευτηκαν!!!εσεις ασχολεισται με τον γκρινιαρη

Κουρασθηκατε??Μπορει ναχετε και δικιο..αφηστε ομως εντιμως τις καρεκλες σε αλλους η διαλυστε το λογω ελλειψης ενδιαφερομενων.Οπως κλεινουν και ολα τα μαγαζια της περιοχης σιγα σιγα.

Απλα μην διαμαρτυρεστε μετα γιατι στις εκλογες ο κοσμος δεν συμμετεχει.Μην προσπαθειτε να βγαλετε το 65% των απεχοντων ηλιθιους.
Με την κονκαρδα στο πετο του σακκακιου και γυροβολιες απο σπιτι σε σπιτι η απο εκλογικο κεντρο σε εκλογικο κεντρο μονο συγγενεις και κολλητους μπορειτε να πεισετε οσο και καλες προθεσεις ναχετε.

Ολα αυτα τα γραφουμε να ξερετε διοτι μας πονα πολυ η ανυπαρξια η ο συμβιβασμος της Αριστερας.
Ειδαλλως δεν θ ασχολιομασταν και θα σας αφηναμε ανενοχλητους στον ληθαργο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: