ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...Ειναι τρελλα..διαβαστετο μαζι με τα σχολια μας..


Ο Σταυρος Ψυχαρης για μια ακομη κυριακη προσπαθει να μας στειλει ολους μαζι αδιαβαστους.

Διαβαστε λοιπον το αρθρο του στην κυριακατικη εκδοση της εφημεριδος που την διευθυνει αλλωστε και τα σχολια δικα σας.
Εμεις θα το σχολιασουμε στο τελος του αρθρου..

<<ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ>>

Η υποθεση της Μονης Βατοπαιδειου του Αγιου Ορους σκανδαλισε το χριστεπωνυμον πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος,διεσυρε κομματα και πολιτικους και,ακομη,υπονομομευσε τον δημοσιο βιο...
Τι ηταν τελικα η υποθεση αυτη??
Η ολη υποθεση μοιαζει με δημοσιο σκανδαλο στο οποιο πρωταγωνιστουν ανυποψιαστοι κληρικοι και αφελεις θρησκευομενοι αλλα και μιζαδοροι επιχειρηματιες χερι χερι με τινας ρασοφορους που θυμιζουν ιεροσυλους λωποδυτες.
Η αληθεια ειναι οτι το Μοναστηρι(πιστευε οτι)ειχε στην ιδιοκτησια του τεραστιες εκτασεις γης τις οποιες αποφασισε να <<αξιοποιησει>>.Οι αρμοδιοι υπουργοι κ.λ.π που εκληθησαν να υπογραψουν χαρτια που θα εδιναν το δικαιωμα στο μοναστηρι να πωλησει τετοιες γαιες,υπεγραψαν ειτε απο αγνοια(που τεινει προς την ιδιωτεια!!!)ειτε,κατα τη γνωμη μιας μεριδας τουλαχιστον της κοινης γνωμης,για να εξυπηρετησουν συμφεροντα ξενα η δικα τους η και τα δυο μαζι.
Για το Βατοπαιδι ο καθενας μπορει και να πιστευει οτι θελει.Ειναι φανερον οτι ακρη δεν προκειται να βρεθη,καθως η αναμειξη πολιτικων προσωπων εν συνδυασμω με το χρονο παραγραφης των τυχον ποινικων ευθυνων στελνουν την υποθεση στο αρχειο.
Ανοικτο παραμενει ομως το θεμα τι τελικως πραττει η Εκκλησια.Καλως η κακως εστω απο συρροη ατυχων γεγονοτων,για να παρουμε την κομψοτερη εκδοχη,ενα ιστορικο μοναστηρι βρεθηκε στο επικεντρο σεισμου που συνεταραξε πιστους και απιστους.
Βεβαιως υπαρχει θεραπεια,ακομη και τωρα την τελευταια στιγμη.Οχι κατ οικονομιαν αλλα γενναιοφρονως και αποφασιστικα και εις το.... ακεραιο.
Το Μοναστηρι μπορει.

ΣΧΟΛΙΑ...
Για τον κυριο Ψυχαρη λοιπον μοιαζει με δημοσιο σκανδαλο!!!!!!!!!! που πρωταγωνιστουν ανυποψιαστοι κληρικοι!!!!!!!!!!
Για τον κυριο Ψυχαρη η αληθεια ειναι οτι στ αληθεια το Μοναστηρι πιστευε οτι ειχε στην ιδιοκτησια του τις τεραστιες εκτασεις γης!!!!!!!!!
Επισης οι αρμοδιοι υπουργοι κ.λ.π(ποιοι ειναι Σταυρο οι κ.λ.π.????????)υπεγραψαν απο αγνοια(εδω θα πνιγουμε απο τα γελια Σταυρο μου)ειτε.κατα την μεριδα τουλαχιστον!!!της κοινης γνωμης!!!(εννοει λιγοι χαζοι και βλακες μαλλον)για να εξυπηρετησουν συμφεροντα ξενα η δικα τους!!!!.Ποτε Σταυρο μου του επιχειρηματικου κοσμου του παπαδαριου...ποτε..δεν υπαρχουν τετοιοι στον χωρο που και εσυ εκπροσωπεις.
Πλεον ο Σταυρος συνεχιζει το παραληρημα του και τι λεει???
Για το βατοπαιδι οτι θελει μπορει να πιστευει ο καθενας.Ειναι φανερον οτι ακρη δεν προκειται να βρεθει,διοτι για τα πολιτικα προσωπα εχει παραγραφει το αδικημα.
Σταυροοοοοοοοοο που βρεθηκε αλλου ακρη???Στην SIEMENS..στο χρηματηστηριο...στις προμηθειες οπλων..και..και..και..Ασε μας ρε Σταυρουλη ησυχους.Εχουμε τα δικα μας..μην μας τρελλαινεις και εσυ.
Μην φοβασαι δεν προκειται κανενας να στειλει τον εαυτο του στην φυλακη..


Δεν υπάρχουν σχόλια: