ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα Δημάρχου Ελευσινος κ.Αμπατζογλου Γιωργου


Χαιρετισμός Δημάρχου


Αγαπητοί επισκέπτες φίλες και φίλοι,


Σας καλωσορίζουμε στη Διαδικτυακή πύλη του Δήμου Ελευσίνας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
Η δημιουργία και λειτουργία της Διαδικτυακής πύλης επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την διοικητική ικανότητα του Δήμου μας εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα και δίνοντας έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Επίσης μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση ο Δήμος μας ανοίγει μια νέα πύλη στην επικοινωνία με τους κατοίκους τους επισκέπτες και τους φίλους της Ελευσίνας.
Η πύλη του Δήμου μας δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να συμμετέχει ενεργά και ισότιμα στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα και παρέχει την δυνατότητα έγκαιρης και πληρέστερης πληροφόρησης για τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και έργο του Δήμου Ελευσίνας .
Το να καταστήσουμε την Ελευσίνα ψηφιακή πόλη είναι ένα όραμα που προσπαθούμε σταδιακά να υλοποιήσουμε αξιοποιώντας τις δυνατότητες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της Κοινωνίας της Πληροφορίας.
Επίσης με την υλοποίηση και χρήση σύγχρονων προγραμμάτων διαχείρισης Αιτημάτων Παραπόνων Καταγγελιών και την λειτουργία Φωνητικής Πύλης συστηματοποιούμε και επιταχύνουμε την Online εξυπηρέτηση του Πολίτη.
Ο Δήμος μας θέλει να θέσει την τεχνολογία στην υπηρεσία του Πολίτη και ταυτόχρονα τον Πολίτη στο επίκεντρο των εξελίξεων των έργων και των δράσεων και της άμεσης επικοινωνίας με τον Δήμο.
Καλή περιήγηση!
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας
Αμπατζόγλου Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: