ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Ενα πολυ ωραιο μηνυμα...Πήρα αυτό τα μύνημα απο πολύ καλό φίλο που μας συνδέουν πολύχρονη φιλία και κοινοί εργασιακοί αγώνες.
Χαίρομαι που επι τέλους κάποιοι παίρνουν την ζωή τους στα χέρια τους,και βγάζουν το πρόβλημα προς τα έξω με όλες τις εκρηκτικές και εφιαλτικές του διαστάσεις.
Δέν είναι η πρώτη φορά,γιατί θυμίζω τον προεκλογικό τηλεοπτικό καταιγισμό και τα  ρεπορτάζ άν θυμάμαι καλά στις δημοτικές εκλογές,του 2006,απο το extra chanel και την εκπομπή του κ Παπαγιάννη....
Προσωπικά έχω κάνει επανειλημένα δημοσιεύματα,γιατί το έχω ζήσει το πρόβλημα σε απόσταση αναπνοής απο τον εργασιακό μου χώρο.
Ιδιαίτερα την εποχή της προσπάθειας απόσυρσης των εκκαμινευμάτων με το πρόγραμμα resider τής τότε Νομαρχίας δυτικής Αττικής,
η σκόνη των σπαστηροτριβείων με την διοξινούχα σκόνη σκέπαζε όλη την περιοχή.
Σήμερα,το πρόβλημα έχει μεταφερθεί μέσα στα σπίτια και οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι χειρότερες απο τις χαρακτηριζόμενες τριτοκοσμικές.
Απέναντι απο την petrogage,oi γιγαντοαφίσες,μάταια προσπαθούν να καλύψουν το πρόβλημα,δημιουργώντας μια φωτογραφική εικονική πραγματικότητα.
Η επίκληση της ευαισθησίας του Προέδρου της δημοκρατίας είναι το ελάχιστο που μπορούν να επικαλεστούν.
Η βοήθεια του τοπικού τύπου και η ευαισθητοποίηση των πολιτών με κάθε τρόπο και μέσα απο το διαδύκτιο μπορεί να βοηθήσει για μιά ουσιαστική παρέμβαση του κράτους και του δήμου.
Ακόμα περισσότερο, να κινητοποιηθούν τα όργανα της ευρωπικής ένωσης και να υποχρεωθούν οι υπαίτιοι και υπεύθυνοι να πάρουν μέτρα στα πλαίσια της περιβόητης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ. "ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ";

Δεν υπάρχουν σχόλια: