ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Τίτλος : Επιχείρηση καθαρισμού του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας σε Αλεποχώρι και ΨάθαΓιώργος Δρίκος: «Αξιοποιούμε τις δυνατότητες του νέου Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας για να επιλύσουμε προβλήματα σε όλη την έκταση του Δήμου»
        
Σε ευρεία επιχείρηση καθαρισμού στους οικισμούς Αλεποχωρίου και Ψάθας, της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων προχώρησε συνεργείο του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας μετά από εντολή του Δημάρχου κ. Γιώργου Δρίκου. Στο πλαίσιο της επιχείρησης που διήρκεσε τέσσερις ημέρες απομακρύνθηκαν κλαδιά, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα σε όλη την έκταση των δύο οικισμών, στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου αξιοποιώντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό (φορτηγά, JCB κ.λπ.).
Επιπροσθέτως στον οικισμό της Ψάθας αποκαταστάθηκε η κεντρική οδός που οδηγεί στις ταβέρνες της περιοχής, η οποία επί χρόνια βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση. Με αυτές τις παρεμβάσεις άλλαξε άρδην η εικόνα των δύο οικισμών, ενώ παράλληλα προστατεύεται το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: