ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Επιχείρηση καθαρισμού του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας σε Αλεποχώρι και Ψάθα
Στην οµιλία του ο Δήµαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας κ. Γιώργος Δρίκος, τόνισε ότι η δηµόσια υγεία και η προστα­σία του περιβάλλοντος δεν επιδέχονται καµία αναβολή και καµία έκπτωση για τη νέα Δηµοτική Αρχή Μάνδρας- Ειδυλ­λίας.
«Βρήκαµε τρεις µονάδες βιολογικών καθαρισµών που υπολειτουργούν και αυτό ενέχει σηµαντικούς κινδύνους. Γι' αυτό το λόγο φέραµε το θέµα εκτάκτως στο Δηµοτικό Συµ­βούλιο και προχωρούµε άµεσα σε όλες τις απαιτούµενες ενέργειες προκειµένου οι µονάδες να συντηρηθούν και να αναβαθµιστούν το ταχύτερο δυνατόν.
Περάν από αυτό προωθούµε τη χρηµατοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραµµα Επιχειρησιακό Πρόγραµµα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανά­πτυξη" (E.Π.ΠΕΡ.A.A.) τη δηµιουργία µονάδας βιολογικού καθορισµού και αποχετευτικού δικτύου σε Αλεποχώρι και Πόρτο Γερµενό. Ο στόχος µας είναι να παρέχουµε στους δηµότες µας σύγχρονες µονάδες βιολογικών καθαρισµών που θα διασφαλίζουν τη δηµόσια υγεία και το περιβάλλον».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: