ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σταυρος Ψυχαρης---Παντελης Καψης τον χαβα τους..


Και σε αυτο το Βημα της Κυριακης οι εργολαβοι στηριξης ενος πολιτικου συστηματος ωπου καταρεει συνεχιζουν απροκαλυπτα την προσπαθεια τους.
Δεν ντρεπονται καθολου διοτι προσπαθουν να μας πουν ηλιθιους αυτοι που με μερικους αλλους εχουν
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για το απιστευτο φαγοποτι που εχουν στησει εδω και δεκαετιες αυτοι που
σημερα στηριζουν.
Βεβαια ειναι πολυ λογικο που το κανουν αυτο.Διοτι τοσα χρονια οπως και σημερα με αυτους συνδιαλεγονται απο αυτους ζουν και με αυτους εχουν επιλεξει να ζησουν καλα οπως παντα.

Απλα κυριοι προσεχτε διοτι εχετε γινει ΡΕΖΙΛΙ.
Προστατεψτε εστω λιγο τον εαυτο σας διοτι τα γεγονοτα ερχονται και τοτε θα ειναι πολυ αργα.
Οχι τιποτε αλλο αλλα τοτε θα μας λετε σταλινικους--φασιστες και οτι αλλο μπορειτε να βγαλετε απο την φαρετρα των χαρακτηρισμων ωστε να σωσετε την παρτιδα.Μια παρτιδα ομως χαμενη διοτι ως
συμπαικτες διαλεξατε τους εργολαβους κηδειων του λαου και της χωρας.
Ο Σταυρουλης μας πληροφορει οτι αρεσει δεν αρεσει πρωθυπουργος της χωρας θα ειναι ειτε ο Γιωργακης η τζεφρυ ειτε ο Αντωνης ο βαρκαρης ο σερετης.
Ειδατε??ΔΕν εχει προβλημα ο ανθρωπος ουτε με τον εναν ουτε με τον αλλον.Ρε Σταυρουκο γιατι το λες ετσι χυμα και ξεδιαντροπα??Δεν εχουμε αλλη επιλογη δηλαδη επειδη εσυ ετσι διασφαλιζεις τα συμφεροντα σου??Ολοι Πορσε εχουμε νομιζεις και κυκλοφορουμε??
Ο Παντελουκος ο Καψης συνεχιζοντας το παραληρημα του βαλλει μεσα απο το αρθρο του εναντιον του κινηματος  <<δεν πληρωνω δεν πληρωνω>.
Διαβαστε λοιπον μια παραγραφο του αρθρου του..<Το τρομακτικο ειναι οτι η ιδια ακριβως λογικη επεκτεινεται τωρα σε ολοκληρη την κοινωνια.Γιατι βεβαια το κινημα π.χ. του δεν πληρωνω δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ο αντικατοπτρισμος της ιδιας συμπεριφορας..η αναιρεση δηλαδη της προσωπικης μας ευθυνης για σεβασμο στον νομο με την καλυψη μιας ιδεολογικης πλατφορμας,συμφωνα με την οποια το κοστος της κρισης πρεπει να το πληρωσουν οι <<αλλοι>>.
Βρε εργολαβε του συστηματος εσυ να το πληρωσεις και οι αλλοι που το στηριζετε χρονια και ειστε μεσα σε ολες τοις λουμπινιες.Βρε εργολαβε οταν οπως εσυ το παραδεχεσαι υπαρχει ενα κινημα του δεν πληρωνω σημαινει οτι πρωτον δεν υπαρχει προσωπικη συμπεριφορα αλλα συμπεριφορα ενος ολοκληρου κινηματος και δευτερον και το πιο βασικο ειναι οτι ενα κινημα δεν δημιουργειται χωρις λογο ουτε δυναμωνει χωρις να υπαρχουν λογοι και προυποθεσεις.Δεν ειναι τρελλος ο κοσμος βρε ανοητε.
Δεν πληρωνει διοτι πολυ απλα αλλοι πρεπει να πληρωσουν δηλαδη αυτοι που τα εφαγαν και αυτοι που με διαφορους τροπους τους στηριζζαν οπως εσυ και διοτι δεν εχει εμπιστοσυνη ο κοσμος να ξαναπληρωνει διοτι αυτοι ειναι ετοιμοι να τα ξαναφανε να ξεπουλησουν και την χωρα και να την κανουν οπως καλη ωρα ο Μουμπαραγκ και ο Τυνησιος.
Εννοειτε και εσεις μαζι τους...στο καλο να πατε και καλη τυχη στην ξενιτια..


Δεν υπάρχουν σχόλια: