ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα μέτρα έρχονται, οι δρόμοι ξαναγεμίζουν



ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η, ΑΛΛΟΤΕ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

Παρουσιάζοντας μια τεχνική επιμήκυνση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για την 6η δόση του δάνειου σαν σύγκρουση δύο γραμμών, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να διεκδικεί την αναθεώρηση όχι του Μνημόνιου ή του Μεσοπρόθεσμου, αλλά ορισμένων στόχων τους λόγω των νέων δεδομένων (βύθιση της ύφεσης στο 7%).
Πανικόβλητη μπροστά στις από καιρό διαφαινόμενες αρνητικές επιπτώσεις της περιοριστικής αντεργατικής πολιτικής και ανήσυχη για τις συνέπειες που είναι βέβαιο ότι θα έχει κάθε απόπειρα για νέα μέτρα, ούτε τα μνημόνια μπορεί να αμφισβητήσει, αλλά ούτε και τους στόχους τους να υπηρετήσει με την αποτελεσματικότητα που απαιτούν οι… αγορές.
Έτσι, ενώ εμφανίζεται να διεκδικεί έναντι της τρόικας την αποφυγή νέων μέτρων, όχι μόνο υπόσχεται την πιστή εφαρμογή της κοινής πολιτικής τους, αλλά προαναγγέλλει ήδη την επέκταση και σκλήρυνση του εργασιακού μεσαίωνα και στο στενό δημόσιο τομέα.
Εν τω μεταξύ, τα επικοινωνιακά στηρίγματα του δικομματικού συστήματος – και μέχρι πρότινος του ΠΑΣΟΚ– κατεβάζουν για λίγο την ένταση των «εκπομπών» τους περί συναίνεσης και αρχίζουν να επιτίθενται εναντίον της «λάθος συνταγής της τρόικας». Γεγονός που ενώ, φαινομενικά, μοιάζει με στήριξη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, στην πραγματικότητα καλλιεργεί το έδαφος για τη διαδοχή του από τον άλλο πυλώνα, τη ΝΔ, που εισπράττει την κριτική κατά της τρόικας ως δημοσκοπική επιβράβευση της «αντιμνημονιακής» στάσης της.
Επειδή, όμως, ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι «μαζί μας τάισαν» λιτότητα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ –ψηφίζοντας από κοινού τα περισσότερα και κυριότερα αντιλαϊκά μέτρα– νιώθει ακόμα πιο εξοργισμένος και φαίνεται να προτιμά την κινητοποίησή του από την παθητική παρακολούθηση του καταστροφικού χορού για δύο, που εκτελούν με μουσική υπόκρουση την άρια «όλα τα βάρη στην πλάτη του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: