ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Oφειλουν αμεσα να παραιτηθουν...Αν εχουν τσιπα βεβαια!!!!!!!!!!!!!!!


Δυστυχως αφου οδηγησαν την χωρα αυτη στον γκρεμο το καλυτερο που εχουν να κανουν πλεον για να σωσουν εστω το τομαρι τους ειναι να παραιτηθουν και μεσα απο εκλογικες διαδικασιες να δουμε εαν η χωρα αυτη μπορει να βρει τον δρομο της.

Εαν καταφερουν και διαλυσουν και τον κοινωνικο ιστο αυτης της χωρας τοτε θελουν κρεμασμα.

Κρεμασμα δεν θα θελουν μονο αυτοι αλλα και ολα τα φερεφωνα τους σε Μ.Μ.Ε--Διευθυντες και υποδιευθυντες σε τομεις σημαντικους αυτου του κρατους---Τραπεζιτες και χρηματιστες---Συνδικαλιστες ηγετες κομματοσκυλα--αλλα και ολοι οσοι συνυπαρχουν μαζι τους και τους στηριζουν στο κομμα που λεγεται ΠΑΣΟΚ.

Οι μερες που ερχονται ειναι δυσκολες και προβλεπονται ακομα πιο μαυρες.Εχουν χρεος λοιπον πλεον ν αφησους τους τσαρλαντανισμους και τις χειραψιες με τα στελεχη της ΤΡΟΙΚΑ και του ΔΝΤ...τα γελακια και τα φιλια με τους λυκους και της λυκαινες της Ενωμενης Ευρωπης(sic!!)...να απεξαρτητοποιηθουν απο την μαστουρα της εξουσιας και του παχουλου μισθου που προσφερει αυτη(και οποια αλλα οφελη)διοτι η χωρα αυτη εαν μεινουν πολυ γρηγορα θα μπει σε περιπετειες.
Ειναι κριμα να μπει σε περιπετειες πολυ ΟΔΥΝΗΡΟΤΕΡΕΣ απο μια πτωχευση μαλιστα.

Ας αναλογισθουν εστω αυτη την στιγμη τα στελεχη και ο απλος ο κοσμος που κυκλοφορει στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ τις ευθυνες τους και να τους οδηγησουν στην φυγη.
Αν θελουν μαλιστα και αυτοι αυριο να υπαρχει ενα αλλο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: