ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σταυρος Ψυχαρης..........Θαυμαστε τον!!!!!!!!!!!!!


Τι φοβατε ο Σταυρακας και γραφει στο σημερινο κυριακατικο Βημα???

Την εκτροπη...

Γεια σου ρε Διευθυντη του Αγιου Ορους...Γεια σου Σταυρακα θιασωτη της Δημοκρατιας μας...Γεια σου Σταυρακα που οπου μελι απλωνες και τα δυο χερακια σου.
Αυτο φοβασαι Σταυροοοοοοοοοο...Πες την αληθεια...Αυτο φοβασαι μηπως τα χερακια σου κοπουν οπως και πολλων αλλων.Μηπως στην γλωσσιτσα σου μπει πιπερι αντι για μελι.

Διαβαστε ορισμενα αποσπασματα απο το αρθρο του με τιτλο <<ΟΙ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ>>

...Ειναι οι κοινωνικες συνθηκες της εποχης μας που μεταβαλλον τη διαμαρτυρια κοινωνικων ομαδων(που νοιωθουν οτι αδικουνται)σε πυριταποθηκη.Αν η ευημερουσα μεριδα της κοινωνιας ανησυχει για τα προβληματα δημοσιας ταξης,απο την πλευρα τους οι ανηκοντες σε κοινωνικα στρωματα που κινουνται στα ορεια της φτωχειας πιστευουν οτι πρεπει και μπορουν να εξεγερθουν.
Και μετα??
Τι θα συμβει αν ξεκινησει η επανασταση??Μια ουσιαστικη διασαλευση της δημοσιας ταξης θα οδηγησει αφευκτως στη βιαιη ανατροπη η σε ενοπλη καταστολη.....

Για τον εν λογω κυριο λοιπον καποιες κοινωνικες ομαδες διαμαρτυρονται σημερα που νοιωθουν!!!!!!!!!!!!οτι αδικουνται.Τι λες ρε μεγαλε??Καποιες κοινωνικες ομαδες???Ολος ο λαος το νοιωθει βρε ηλιθιεεεεεε...βρε λαμογιο στο συνταγμα οτι θελεις υπαρχει απο κοσμος..συνταξιουχοι..εργατες..ανεργοι,,φοιτητες..Μονο εφοπλιστες και πολιτικους και λαμογια σαν και σενα δεν βλεπεις.

Παμε λιγο παρακατω διοτι εδω λεει μια πολυ μεγαλη αληθεια εν αγνοια του μαλλον...
..η ευημερουσα μεριδα της κοινωνιας ανησυχει για τα προβληματα δημοσιας ταξης...
Ειδατε γιατι ανησυχει η ευημερουσα μεριδα της κοινωνιας για τον Ψυχαρη???
Ποια ειναι αυτη η μεριδα λοιπον και ποσοι ειναι??
Εφοπλιστες??Πολιτικοι??Διευθυντες και υποδιευθυντες σε οργανισμους???Βιομηχανοι??Τραπεζικοι??Δημοσιογραφοι του κωλου οπως εσυ??
Αληθεια ομως λες..Γι αυτο μονο ανησυχειτε.Διοτι ολοι εσεις σημερα γινοσαστε πλουσιοτεροι..Εδω σου βγαζω το καπελλο..Ανησυχεις οντως για την παρτυ σου αλλα και για τα φιλαρακια σου που εχετε ξεκωκαλλισει την χωρα αυτη χρονια τωρα πουλωντας Δημοκρατια...

Οξω ρε κουφαλες απο την χωρα αυτη...Δρομο τωρα εαν φοβαστε..τωρα πριν ειναι γι εσας αργα..


Δεν υπάρχουν σχόλια: