ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Ατέλειωτη παράγκα...


Ψάχναμε στο διαδίκτυο φωτογραφία αλάνας με παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά στην οθόνη μας έβγαιναν διεφθαρμένοι παράγοντες, ποδοσφαιριστές εκατομμυρίων, μπάλες και γύρω γύρω χρήματα... Το κλίμα των ημερών, με τα στημένα παιχνίδια και τη διαφθορά να είναι παντού. Με τον τζόγο, “παράνομο” ή “νόμιμο”, να δεσπόζει. Τελικά, ανακαλύψαμε μία από τα παλιά. Σήμερα αλάνες δεν υπάρχουν. Χάθηκαν με το χρόνο, γιατί το ποδόσφαιρο από παιχνίδι, από χαρά, από απόλαυση, έχει μετατραπεί σε μια τεράστια επιχείρηση, έχει μετεξελιχθεί σε πανηγύρι παράνομου κέρδους. 
Οι τελευταίες “αποκαλύψεις” με τα στοιχήματα του αίσχους και τους στημένους αγώνες, το επιβεβαιώνουν και επίσημα. Το πιθανότερο είναι κάποιοι να τιμωρηθούν, ο κόσμος να νιώσει μια κάποια ικανοποίηση, αλλά τα συμφέροντα είναι ισχυρά και δύσκολα θα επιτρέψουν να ξαναγίνει το ποδόσφαιρο αυτό που πραγματικά είναι, παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: