ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» με δεξιά πολιτική


Εκκωφαντική σιωπή από «διαφωνούντες» και «αντάρτες»,
οι οποίοι μπήκαν στην κυβέρνηση στηρίζοντας μνημόνιο και τρόικα


Πριν στεγνώσει το μελάνι της κριτικής, που ασκούσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική της κυβέρνησης και του μνημονίου, με την κίνηση του Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, όλοι -ή σχεδόν όλοι- στο κυβερνητικό στρατόπεδο σίγησαν. Πρόσωπα που ασκούσαν οξύτατη κριτική και απειλούσαν με παραιτήσεις αποδέχτηκαν να συμμετάσχουν στο κυβερνητικό σχήμα και, μάλιστα, σε κρίσιμες θέσεις. Στο όνομα της διατήρησης της εξουσίας…
Και αυτή η κυβέρνηση καλείται να υλοποιήσει την πολιτική του μνημονίου και των αξιώσεων της τρόικας. Τα φραστικά ανοίγματα στο κίνημα της πλατείας και στην κοινωνία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια επικοινωνιακή προσπάθεια να εμφανιστεί το «νέο κυβερνητικό σχήμα» ως πιο κοινωνικό, πιο ενωτικό, πιο διεκδικητικό απέναντι στην τρόικα σε στόχο να κερδίσουν πολιτικό χρόνο. Μόνο, που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργες και οι συνταξιούχοι, ζουν τη δική τους δύσκολη καθημερινότητα και δεν πείθονται εύκολα από επικοινωνιακά τερτίπια. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μετρά αντίστροφα. Σύντομα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: