ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Στα ύψη οι εξαγωγές της Γερμανίας


Στο υψηλότερο επίπεδο από το 1950, οπότε και υπάρχουν στοιχεία, εκτοξεύθηκαν οι εξαγωγές της Γερμανίας το Μάρτιο του 2011. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η αξία τους έφτασε τα 98,3 δισ. ευρώ, δηλαδή αύξηση κατά 7,3% σε σχέση με τις εξαγωγές του Φεβρουαρίου και κατά 16% με τον Μάρτιο του 2010.
Η θεαματική αυτή άνοδος (μόνο η Κίνα εξήγαγε περισσότερα προϊόντα) ξεπέρασε κάθε προσδοκία των αγορών και οφείλεται, κατά οικονομικούς αναλυτές, στην υψηλή ζήτηση από τις αναδυόμενες χώρες της Ασίας. Και, βέβαια, επιβεβαιώνει την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων με την γερμανική και γαλλική οικονομία να αναπτύσσονται την ώρα που ο ευρωπαϊκός Νότος και η Ιρλανδία δίνουν μάχη επιβίωσης με τους όρους που επιβάλλουν οι “νικητές” της ανάπτυξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: