ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Eδω κανεις δεν τραγουδα...κανενας δεν χορευει...


Ερχονται γιορτες και ολοι οι Ελληνες εκτος του οτι το χαμογελο εχει παγωσει ειναι με ενα lexotanil(ηρεμιστικο)στο χερι. Δυστυχως χαραμοφαηδες και πολιτικοι ανδρεικελα κυβερνουν αυτον τον τοπο εδω και χρονια. Αφου εφτασαν αυτη την χωρα σε αυτη την κατασταση με περισσιο θρασος κινδυνολογουν εδω και ενα διαστημα ωστε να παιρνουν συνεχως προσθετα μετρα εις βαρος του ελληνικου λαου. Σαν να μην φτανει αυτο βγαινουν και κατηγορουν τις τελευταιες μερες την κυβερνηση στην οποια ησαν βασικα στελεχη οπως ο Χρυσοχοιδης.Ανοιξε το στομα του και τι δεν ειπε.Ετσι πιστευει οτι θα σωσει το τομαρι του. Ο δε Βενιζελος αισθανεται κουρασμενος διοτι βλεπει τον ελληνικο λαο να γονατιζει καθημερινα.Μα οταν γραφεις και ψηφιζεις τους νομους οπως για τα χαρατσια εκεινη την ωρα πως αισθανεσαι Βαγγελακη??Οταν συνεχως εκβιαζεις με τις δοσεις τον ελληνικο λαο πως αισθανεσαι?? Την καταντια του λαου θα την πληρωσετε κυριοι ολοι σας.Το χαρατσι του λαου πανω σας θα ειναι βαρυ και ασηκωτο.Το ξεπουλημα αυτης της χωρας θα πληρωθει. Ενας λαος με απιστευτους αγωνες στην πλατη του για την χωρα αυτη ξεπουλιεται μεσα σε δυο χρονια απο πολιτικους και τραπεζιτες. Το 2012 θα ειναι δυσκολο για ολους οσους συμμετεχουν στο εγκλημα αυτο. Αλλωστε ο Καρατζαφερης δεν ειναι τυχαιο που δεν θελει εκλογες τωρα.Τι φοβαται??Μα το ειπε στην βουλη προχτες ξεκαθαρα.Φοβαται την ανοδο της αριστερας. Τρεμει οπως την τρεμουν ολοι τους. Την τρεμουν διοτι τα συγχωροχαρτια τελειωσαν.Θα λογοδοτησουν ολοι τους θελουν δεν θελουν. Ετσι δεν ειναι κυριε Κουβελη??Μαλλον εσυ διαφωνεις σε αυτο.Γιατι τοση πρεμουρα εαν ο Παπαδημος κινδυνευει απο τα αλληλοφαγωματα των υπουργων?? Σου εχει ταξει υπουργειο στον ανασχηματισμο η στην κυβερνηση μετα τις εκλογες??

Δεν υπάρχουν σχόλια: