ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Eντυπωσιακη ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ..


Ηταν αναμενομενη η ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ και ειναι πολυ πιθανον η ανοδος αυτη να εχει πολυ ψηλοτερο ταβανι. Αυτη η εκτιμηση οφειλετε οτι οσο αργουν αυτοι τις εκλογες τοσο το ΠΑΣΟΚ θα αποσυντιθετε ακομη περισσοτερο οσο και η συσσωρευμενη οργη του κοσμου οσο τα προβληματα μεγαλωνουν θα συγκεντρωνετε δικαιως στον ΣΥΡΙΖΑ. Κακα τα ψεμματα ο ΣΥΡΙΖΑ εδω και αρκετο καιρο εχει παλεψει και παλευει για την ενοτητα της αριστερας. Εχει καταφερει και προσεγγισει στελεχη απο το ΠΑΣΟΚ οπως η Σοφια Σακοραφα ο Κουρουπλης αλλα και στελεχη απο τοπικες με αριστερες καταβολες. Εχει βρεθει μπροσταρης σε ολα τα κινηματα εναντια στα χαρατσια αλλα και ο κοσμος του στηριξε ευθυς εξ αρχης το κινημα των αγανακτισμενων χωρις να προσπαθησει να το καπελωσει αυτο οπως πολλοι αλλοι. Εχει επισης ερθει σε επαφη με κινηματα απο την Ευρωπη αλλα και απο αλλες χωρες του κοσμου. Μεγαλο μεριδιο ανηκει επισης και στον Αλεξη Τσιπρα που παροτι νεος δινει τις μαχες του στην Βουλη χωρις να κομπιαζει απεναντι στα γνωστα λαμογια του κοινοβουλιου. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπον αυτο που εχει να κανει ειναι να συνεχισει στον ιδιο δρομο.. Να δουλεψει για την ενοτητα της αριστερας. Να διευρυνει το αντι--μνημονιακο μετωπο Να συνεχισει την παλη για μια Ελλαδα Ανεξαρτητη Να διευρυνει το κοινωνικο συμβολαιο με τον λαο.Ενα συμβολαιο που θα λεει οτι η ολοι θα πεινασουμε η κανενας.Ενα συμβολαιο που θα λεει οτι ολοι οσοι ευθυνονται γιατις πολιτικες που στερουν απο τον λαο την υπαρξη του θα ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ.Θα παρουν το εισητηριο τους για την Σομαλια χωρις επιστροφη. Ο σο για την υπολοιπη αριστερα καλο θα κανει σημερα να σκεφτεται ενωτικα και οχι να λειτουργει περιχαρακωμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: