ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μετα τις παπαριες του Χρυσοχοιδη ηρθε και η σειρα του Λοβερδου να αμολησει τις δικες του..Συνεχιστε να τις αμολατε και να δειτε που θα πατε!!!!


Αφου ξαφνικα ο Χρυσοχοιδης ανακαλυψε οτι με την πολιτικη εδω και δυο χρονια γιναμε αποικια και εχει χαθει η εθνικη ανεξαρτησια ηρθε και η σειρα του Λοβερδου να μας πει οτι δυστυχως με την πολιτικη αυτη κινδυνευει πλεον η εξαφανιση τελειως του κοινωνικου κρατους. Καλα ρε παλληκαρακια που ησασταν και που ειστε ακομη και τωρα?? Τι μετρα παιρνατε και ψηφιζατε τοσο καιρο?? Τωρα που θελετε και ν αρπαξετε την θεση του προεδρου αλλα και οι εκλογες ερχονται ανοιγετε το στομα σας και νομιζετε οτι με τις παπαριες σας θα φερετε τον κοσμο πισω??????? Τωρα θα θυμηθειτε να το παιξετε πατριωτες??? Τα παλληκαρια αγαπητοι μου σαλτιμπαγκοι ειναι εξω απο το ΠΑΣΟΚ εδω και καιρο. Εσεις θα παρετε το εισητηριο σας χωρις επιστροφη για την Σομαλια και πολυ σας πεφτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: