ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινησαν οι τρεις μαγοι να ερθουν στην Ελλαδα....


Ο Βασιλευς των ουρανων και ποιητης των ολων βλεποντας οτι πλεον το ποιμνιο του κινδυνευει ξαναστελνει τους τρεις μαγους στην Ελλαδα. Αφου επιθεωρησουν την μονη του Βατοπεδιου θα συναντηθουν με τους αρχηγους των κομματων και θα επισκεφθουν και το μεγαρο μαξιμου. Χρυσο δεν θα φερουν αυτη την φορα διοτι φοβουνται οτι με την λειψυνδρια που εχει πεσει κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα τους. Δυσκολο ειναι νομιζετε με το που θα μπουν στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ με το χρυσο στα χερια να αρχιζουν να τους κυνηγουν?? Θα επισκεφθουν βεβαιως και τον Ιερωνυμο ωστε να ενημερωθουν για τα προσφατα ταξιδια του για επενδυτικους λογους που εκανε. Μπορει ο Ελληνικος λαος να ελπιζει σε τετοιου ειδους θαυματα?? Μαλλον οχι. Οχι διοτι πλεον εδω και πολλα χρονια οι μεγαλυτερες μπιζνες γινονται απο το παπαδαριο με την συμμετοχη φυσικα μερους του ελληνικου κοινοβουλιου. Η μονη λυση ειναι μια..Ο Ελληνικος λαος να γινει Ηρωδης.Ειναι εφικτο αυτο διοτι δεν χρειαζετε να γινει κανενα θαυμα. Διοτι εαν περιμενουμε το θαυμα ο Τζεφρυ ο Βενιζελος ο Αντωνακης και ο Καρατζαφερηςχερι χερι ολοι μαζι θα περνουν καλα και ο λαος χειροτερα. Χερι χερι ολοι μαζι θα ξεπουλουν την χωρα αυτη για να περνουν καλα. Χερι χερι θα κανουν οτι μπορουν ωστε οι θεσουλες τους να μην διακυθευονται. Χερι χερι αν τους τελειωσει και η μαριονεττα που λεγεται Παπαδημος θα βρουν καποια αλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: