ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ολος ο μηχανισμος του συγκροτηματος Λαμπρακη στην υπηρεσια της κυβερνησης του Τραπεζιτη και οχι μονο!!!Ε


Εχουμε γραψει αρκεττες αναρτησεις για τον Ψυχαρη και τον Καψη.Δικαιωθηκαμε διοτι εδω και μερες ο Καψης εχει αναλαφει τον ρολο του κυβερνητικου εκπροσωπου. Ο Ψυχαρης καθε Κυριακη στο Βημα μας διασκεδαζει με την αγωνια του να στηριχθει και αυτο το κυβερνητικο σχημα. Βεβαια υπαρχουν κι αλλα Λαμογια που δινουν νυν υπερ παντων αγωνα καθημερινα απο τα ΝΕΑ για την διασωσω του συστηματος. Ετσι σημερα ο Παυλος Τζημας προσπαθει να μας αποτρελλανει μιλωντας για επανεκιννηση και ο Γιωργαρος Παπαχρηστου(μαιντανος και σε τηλεοπτικα παραθυρα)αφου προσπαθει με τον δικο του τροπο που μονο αυτος καταλαβαινει βεβαια να μας αποδειξει οτι κανενας δεν θελει εκλογες τα βαζει και με τον Τσιπρα παραληρωντας μεσα στον πανικο του. Παπαχρηστου καλα κανεις και πανικοβαλλεσαι.Εχεις απολυτα δικαιολογημενο φοβο.Εγω στην θεση σου θα την ειχα κοπανησει.Εννοειτε και ολοι οι αλλοι. Να ειστε σιγουροι οτι σας περιμενουν πολυ δυσκολες μερες. Καλοπερνατε ακομη διοτι ειστε λιγο τυχεροι.Αλλα ομως αυτη η καλοπεραση θα σας βγει ξυνη. Ακουστε τι εγραψε για επιλογο ο ανθρωπος σε αρθρο του για τον Τσιπρα.Σας τον μεταφερω αυτουσιο.. Υ.Γ Και κατι ακομη..αναφορες του ειδους <αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να ξεκουμπιστουν>,δεν συμβαδιζουν με το ονειρο του να μας κυβερνησει.Μαλλον σε επαρχιακο καφενειο ταιριοαζουν. Χα χα χα βρε ηλιθιε..και εσυ θα ξεκουμπιστεις μαζι τους και το ξερεις πολυ καλα.Μονο αυτοι????Οι μαριονετες τους οπως εσυ νομιζεις οτι θα την βγαλετε καλα οπως τωρα???,

Δεν υπάρχουν σχόλια: