ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδημο εισαι τρελλα με της Μερκελ την φανελλα!!!!!!!!!!!!


Βρε Παπαδημο οτι ησουν υπαλληλος των τραπεζων το ηξερε ολος ο κοσμος.Αλλα οτι θα γινοσουν και τοσο μεγαλο ανδρεικελο των Γερμανων στα γεραματα σου δεν το φανταζομασταν τοσο. Βρε ανοητε γιατι δεχθηκες και πιστεψες μαλιστα οτι θα μπορουσες να επιλυσεις την κριση του πολιτικου συστηματος?? Τωρα φαε οσο αντεξεις στην μουρη ολους τους πολιτικους κανιβαλλους που σε στηριξαν και κανονισε να προπονηθεις ωστε ν αποκτησεις αντοχη διοτι ερχεται η ωρα που θα χρειασθει να τρεξεις για να σωθεις. Εχεις βεβαια λιγο χρονο ακομη να τους τα πεταξεις στην μουρη και να την κανεις.Αυτοι καραμητρο Παπαδημο ξερουν πως θα φυγουν.Ελικοπτερα..αεροπλανα..βαπορια..εχουν βρει την ακρη.Εσυ ομως??? Δεν φτανει που θα φυγεις τρεχοντας θα φυγεις εχοντας και εσυ μαζι με αυτους την ρετσινια του ανθρωπου που εβαλε το χερακι του να ξεπουληθει η χωρα αυτη. Κανε λοιπον τα κουμαντα σου γρηγορα διοτι βλεπω με την αυγη του 2012 αν δεν μπορεις να κανεις τα 100 μετρα σε 10 δευτερολεπτα να πεσει ο λαος στο συνταγμα μαζι σου την μακρια γαιδουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: